Witam, zamieszczam podział prowiantu, czyli co kto ma wziąć i ile. Pełny jadłospis jest tutaj:
http://wyslijto.pl/plik/c6nqfz1orh.
Pierwsza grupa:
1. Bijoś Karol – 3 chleby krojone + 1 kg mielonki w puszce + koperek/ pietruszka suszona w torebce lub w kostkach z Knorra
2. Szaranik Adam – 2 chleby krojone + 2 x puszka groszku 300g + 2 x puszka kukurydzy 300g + 2 x słoik dżemu + 30 torebek herbaty
3. Gębura Ilona - 4 x kaszka dla niemowląt 250g (2w1 – z mlekiem w proszku) + torebka pieprzu + 2 główki cebuli + 0,5 kg cukru
4. Krawczyk Ola – 5 x puree ziemniaczane Knorr 120g (zielona torebka) + 2 czekolady
5. Pękała Ewelina – 1 kg suszonych bananów (tzw. chipsy bananowe) + 2 x puree ziemniaczane Knorr 120g (zielona torebka)
6. Sarnacki Łukasz – 2 chleby krojone + 1 kg kabanosa + 20 dag soli
7. Piłczyński Mariusz – 1 kg sera żółtego w plasterkach + 2 x krem do smarowania pieczywa „Kremuś” z Biedronki

+ margaryna do smarowania
8. Maciej Egermeier – 4 x paprykarz szczeciński (najlepiej z firmy „Łosoś”) + mleko w proszku 250g + 4 czekolady
9. Marta Cobel-Tokarska – 4 czekolady + 0,5 kg rodzynek + 0,5 kg orzechów włoskich + keczup
10. Magda Kozubal – zrezygnowała z kursówki.
Druga grupa:
1. Bieńko Beata - 4 x kaszka dla niemowląt 250g (2w1 – z mlekiem w proszku) + torebka pieprzu + margaryna do smarowania
2. Bogdanowicz Joanna - 3 sosy myśliwskie Knorr + 1 kg suszonych bananów (tzw. chipsy bananowe)
3. Bogdanowicz Albert - 2 chleby krojone + 5 sosów myśliwskich Knorr + 2 x słoik dżemu
4. Bruzda Marcin - 1 kg sera żółtego w plasterkach + 2 główki cebuli+ 0,5 kg orzechów włoskich
5. Zając Wojtek - 3 chleby krojone + 2 x puszka kukurydzy 300g + 30 torebek herbaty + 3 x puree ziemniaczane Knorr 120g (zielona torebka)
6. Mróz Monika - 4 x paprykarz szczeciński (najlepiej z firmy „Łosoś”) + 7 czekolad
7. Staroń Gosia – 1 kg mielonki w puszce + 20 dag soli + 0,5 kg rodzynek
8. Wojtaszewska Marysia - 4 x puree ziemniaczane Knorr 120g (zielona torebka) +
+ 0,5 kg cukru + mleko w proszku 250g
9. Kryński Michał - 3 chleby krojone + 2 x krem do smarowania pieczywa „Kremuś” z Biedronki

+ 3 czekolady + 2 x puszka groszku 300g
10. Paweł Marciniak - 1 kg kabanosa + koperek/ pietruszka suszona w torebce lub w kostkach z Knorra + ketchup.
W razie jakichkolwiek pytań piszcie na forum lub na maila:
monika.mroz@student.uw.edu.pl
Pozdrawiam,
Monika