Ahoj górale,
Podaje poniżej spis pożywienia na kursówkę w dniach 11-14 listopada. Na początku podaje spis jedzenia przypisanego do każdego uczestnika, które każdy uczestnik musi wziąć, będziemy z niego przygotowywać wspólne posiłki. Natomiast druga lista jest listą zalecaną, ale nieobowiązkową.
Lista wspólnego żarłeczka :
1.Monika Stasieło: chleb ciemny krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 0,5 kg sera żółtego( najlepiej pokrojonego już na plasterki), 4 torebki ryżu (po 100-125g), 5 sosów czerwonych, 1 feta, kaszka mleczno-ryzowa ok 400g.
2.Małgosia Bartnicka: chleb ciemny krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 2 serki do smarowania ok 200g np.(
http://www.hochland.pl/produkty-serytop ... wania.html lub coś w stylu almette),papryka, ok 500 g makaronu np lubella świdry, 5 białych sosów białych, przyprawy, cukier 500g/1kg,feta
3.Piotr Uścinowicz:chleb ciemny krojony ok 500 g po ok. 20 kromek, 0,5 kg sera żółtego( najlepiej pokrojonego już na plasterki), 4 torebki ryżu (po 100-125g), 1 feta, 4 "serko kiełby":P, koncentrat pomidorowy ok.50- 100g, sól 150g, puszka kukurydzy
4.Michał Pluta: chleb ciemny krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 0,5 kg kiełbasy zwykłej, 4 torebki ryżu (po 100-125g), feta, warzywa suszone- 1 paczka,
5. Wojciech Zając: chleb ciemny krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 0,5 kg kiełbasy zwykłej, 4 torebki ryżu (po 100-125g), 1 feta, puszka kukurydzy, kaszka mleczno ryzowa ok. 400g
6.Maciek Warchołowski: chleb ciemny krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 0,5 kg kiełbasy zwykłej, 4 torebki kaszy jęczmiennej (po 100-125g), 1 feta, 1 puszka kukurydzy, kaszka mleczno ryzowa ok. 400g
7.Tomasz Bronisz: chleb biały krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, Nutella ok. 500g, 4 torebki kaszy jęczmiennej 100-125g, 1 mielonka ok. 500g, 1 puszka kukurydzy, kaszka mleczno ryzowa ok. 400g
8.Rafał Olszewski: chleb biały krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, herbata mocno esencyjna 100 torebek np. Lipton, 4 torebki kaszy jęczmiennej 100-125g, 1 mielonka ok. 500g, 2 puszki z pomidorami
9.Adam Luchciński: chleb biały krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, herbata mocno esencyjna 50 torebek np. Lipton, herbata owocowa ok. 40 torebek, 4 torebki kaszy jęczmiennej 100-125g, 2 mielonki ok. 500g, 2 puszki z pomidorami
10. Sylwia Kowalska: chleb ciemny krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 2 pasztety ( w lekkich opakowaniach ok. 350g), herbata miętowa ok. 30 torebek, herbata mocno esencyjna np. Lipton ok. 30 torebek, 0,5 kg kiełbasy suchej w kawałku typu krakowska sucha, zywiecka, puszka z pomidorami
11.Czarek Bartosiak: chleb biały krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 2 pasztety, 1 ogórek, duży ketchup ok. 500g, 0,5 kg kiełbasy suchej w kawałku typu krakowska sucha, zywiecka, koncentrat pomidorowy słoik ok. 50- 100g, kaszka mleczno ryzowa ok. 400g
12. Monika Ołów: chleb biały krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 2 dżemy ( w tubce np. Sorela), 1 ogórek, 0,5 kg kiełbasy suchej w kawałku typu krakowska sucha, żywiecka, sos lub majonez w tubce, mielonka 500g
13.Ewa Mach: chleb biały krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 2 dżemy w tubce, 1 ogórek, paczka makaronu ok. 500g np. świderki, paczka warzyw suszonych, 1 feta, 1 puszka kukurydzy
14. Paweł Górecki: chleb biały krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 2 serki do smarowania ok 200g np. almette, papryka, makaron ok. 500 g np. świderki, 2 paczki oliwek, 1 mielonka
15. Magda Rokicka: chleb biały krojony ok. 500g po ok. 20 kromek, 2 serki do smarowania ok 200g np. almette, papryka, makaron ok. 500 g np. świderki, 2 paczki oliwek, 30 torebek herbaty zielonej