3 ogólne uwagi:
- 1 torebka zapychacza = 100g,
- dodatki na chleb zabieramy w ilości wystarczającej do pokrycia przydzielonego chleba,
- kawę zabieramy indywidualnie.
== JADĄCY OD POCZĄTKU ==
Każdy zabiera więcej kanapek, tak aby starczyły na poranne śniadanie + herbatę w termosach
Kadra / waleci:
Wex:
- 1 bochenek chleba białego
- dodatki na chleb (ser topiony, małe warzywo (~150-200g; np. ogórek))
- kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone morele)
- 4x sos myśliwski
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- 2x puszka groszku
- 4 torebki ryżu
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 5 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- opakowanie pluszzza
Litrowy:
- 1 bochenek chleba białego
- dodatki na chleb (ser twarogowy, małe warzywo (~150-200g; np. ogórek))
- kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone śliwki)
- 4x sos serowy
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- 2x puszka czerwonej fasoli
- 4 torebki ryżu
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 8 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- opakowanie pluszzza
Marta (CoTo?):
- 1 bochenek chleba razowego
- dodatki na chleb (ser twarogowy, małe warzywo (~150-200g; np. ogórek))
- 2x kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok 300g, z czego ok. 100g to suszone morele)
- 4x sos pieczeniowy
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- 2x puszka czerwonej fasoli
- 4 torebki ryżu
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 8 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- 50 torebek herbaty owocowej
Adam (Yeti!):
- 1 bochenek chleba razowego
- dodatki na chleb (ser topiony, małe warzywo (~150-200g; np. ogórek))
- kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone śliwki)
- 5x sos carbonara
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- 2x puszka kukurydzy
- 4 torebki kaszy jęczmiennej
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 8 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- opakowanie pluszzza
Kurs:
Mateusz:
- 1 bochenek chleba razowego
- dodatki na chleb (szynka, małe warzywo (~150-200g; np. ogórek))
- kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone morele)
- 2 torebki pieprzu (mielony, czarny lub kolorowy)
- 4x sos pomidorowy
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- 2x puszka kukurydzy
- 4 torebki kaszy jęczmiennej
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 8 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- opakowanie pluszzza
Michał P.:
- 1 bochenek chleba białego
- dodatki na chleb (pasztet, małe warzywo (~150-200g; np. ogórek))
- 2x kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone morele)
- 2 torebki majeranku
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- 2x puszka kukurydzy
- 4 torebki kaszy jęczmiennej
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 8 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- opakowanie pluszzza
Michał B.:
- 1 bochenek chleba białego
- dodatki na chleb (szynka, ser żółty)
- 2x kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone banany)
- 2 torebki oregano
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- 1kg cukru
- 4 torebki kaszy jęczmiennej
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 8 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- 50 torebek herbaty czarnej
Sylwia:
- 1 bochenek chleba białego
- dodatki na chleb (marmolada / krem czekoladowy, małe warzywo (~150-200g; np. ogórek))
- 2x kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone banany)
- 2 torebki czosnku granulowanego
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- puszka mielonki (min. 300g)
- 4 torebki ryżu
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 8 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- 50 torebek herbaty czarnej
Mirek:
- 1 bochenek chleba białego
- dodatki na chleb (pasztet, małe warzywo (~150-200g; np. papryka))
- 2x kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone śliwki)
- 2 torebki papryki słodkiej
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- puszka mielonki (min. 300g)
- puszka groszku, puszka kukurydzy
- 4 torebki kaszy gryczanej
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 8 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- opakowanie pluszzza
Asia:
- 1 bochenek chleba żytniego (jasnego, jak nie będzie - razowy)
- dodatki na chleb (ser twarogowy, małe warzywo (~150-200g; np. papryka))
- 2x kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone śliwki)
- 2 torebki papryki ostrej
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- puszka mielonki (min. 300g)
- 2x puszka czerwonej fasoli
- 4 torebki kaszy gryczanej
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 8 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- opakowanie pluszzza
Maciek:
- 1 bochenek chleba żytniego (jasnego, jak nie będzie - biały)
- dodatki na chleb (pasztet, małe warzywo (~150-200g; np. papryka))
- 2x kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone śliwki)
- 2 torebki bazylii
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- puszka mielonki (min. 300g)
- 2x puszka kukurydzy
- 4 torebki kaszy gryczanej
- 2 czekolady
- 200g kabanosów
- ok. 4-6 batonów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 8 zupek chińskich (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- 50 torebek herbaty owocowej
== DOJAZD (CATERING) ==
Paweł:
- 1 bochenek chleba białego + dodatki + małe warzywo
- kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone morele)
- 5x sos myśliwski
- 1 torebka bazylii
- 4 zupki chińskie (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- 150 torebek herbaty czarnej
- 2x puszka cz. fasoli
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- 3 czekolady
- ok. 5-7 batonów
- 300g kabanosów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 4 torebki kaszy jęczmiennej
Karusia:
- 1 bochenek chleba białego + dodatki + małe warzywo
- kaszka mleczno-ryżowa (pełna dowolność w wyborze smaku)
- bakalie do kaszki (ok. 300g, z czego ok. 100g to suszone śliwki)
- 5x sos pieczarkowy
- 4 zupki chińskie (raczej makaronowe niż gorące kubki)
- 1 torebka oregano
- 50 torebek herbaty owocowej
- 1x puszka cz. fasoli
- puszka mielonki (min. 300g)
- 2 kiełbasy (ok. 200-250g)
- 3 czekolady
- ok. 5-7 batonów
- 300g kabanosów
- 300g bakalii na przegryzki (typu mieszanka studencka)
- 4 torebki kaszy jęczmiennej
No i oczywiście po frytkach, Big-Macu i Coli dla całej grupy
=== PLAN JEDZENIA ===
Sobota, dzień pierwszy (11-12 osób):
- śniadanie - kanapki podróżowe + herbata z termosów
- 2. śniadanie - zupka + chleb + dodatki (3-4 kromy / os.) + herbata
- obiadokolacja - ryż + mielonka + sos myśliwski + kukurydza + cz. fasola + herbata
Niedziela, dzień drugi (11-12 osób):
- śniadanie - chleb + dodatki (5-6 krom / os.) + herbata
- 2. śniadanie - zupka + chleb + dodatki (3-4 kromy / os.) + herbata
- obiadokolacja - kasza gryczana + kiełba + sos pieczeniowy + groszek + kukurydza + herbata
Poniedziałek, dzień trzeci (11-12 osób):
- śniadanie - kaszka + bakalie + herbata
- 2. śniadanie - zupka + chleb + dodatki (3-4 kromy / os.) + herbata
- obiadokolacja - kasza jęczmienna + kiełba + sos serowy + kukurydza + cz. fasola + herbata
Wtorek, dzień czwarty (11-12 osób):
* wizyta w sklepie (pewnie koło 2. śniadania, mam nadzieję że przed)
- śniadanie - kaszka + bakalie + herbata
- 2. śniadanie - zupka + chleb + dodatki (3-4 kromy / os.) + herbata
- obiadokolacja - makaron + sos pomidorowy + mielonka (o ile będzie w sklepie, jak nie to kiełba) + groszek + marchewka + herbata
Środa, dzień piąty (13-14 osób):
* przyjazd Pawła i Karusi
- śniadanie - chleb + dodatki (5-6 krom / os.) + herbata
- 2. śniadanie - zupka + chleb + dodatki (3-4 kromy / os.) + herbata
- obiadokolacja - ryż + sos carbonara + mielonka (o ile będzie w sklepie, jak nie to kiełba) + kukurydza + cz. fasola + herbata
Czwartek, dzień szósty (12-13 osób):
* wyjazd Wexa
- śniadanie - chleb + dodatki (5-6 krom / os.) + herbata
- 2. śniadanie - zupka + chleb + dodatki (3-4 kromy / os.) + herbata
- obiadokolacja - kasza jęczmienna (o ile będzie w sklepie, jak nie to k. gryczana / ryż / makaron) + sos myśliwski + kiełba + groszek + kukurydza + herbata
Piątek, dzień siódmy (12-13 osób):
- śniadanie - kaszka + bakalie + herbata
- 2. śniadanie - zupka + chleb + dodatki (3-4 kromy / os.) + herbata
- obiadokolacja - kasza jęczmienna + sos pieczarkowy + kiełba + kukurydza + marchewka + herbata
Sobota, dzień ósmy (12-13 osób):
- śniadanie - kaszka + bakalie + herbata
- 2. śniadanie - zupka + chleb + dodatki (3-4 kromy / os.) + herbata
- obiad knajpiany
- kanapki na podróż - chleb + dodatki (kupione w Zagórzu)