Skały. 20-21.06. Znaczy TEN weekend
Skały. 20-21.06. Znaczy TEN weekend
Jedziemy. Dawid nie może, Wojtas nie może, ale Agatka, ja i Łukasz (+1 o ile dobrze rozumiem) grzejemy w Jurę. Kto z nami?
Re: Skały. 20-21.06. Znaczy TEN weekend
+1 = Ola tudzież Alja Wybieram się na małą rozgrzewkę w piątek o 18.00 na Nowowiejską. Są chętni?
"Interesuje mnie wspinanie. Kropka." Mark Twight
"Bez mocy to bez sensu" Wojciech Grochowski
-
Na dole czy na górze?
(Ale jeszcze nie wiem, nie obiecuję)
(Ale jeszcze nie wiem, nie obiecuję)
"Somewhere between the bottom of the climb and the summit is the answer the mystery why we climb." - Greg Child
tak żeby już nabułkowanym w skałki jachać?
Łukasz, obczaj dokąd jedziemy, przewodniki i takie tam. Ja o Jurze nie wiem nic
Łukasz, obczaj dokąd jedziemy, przewodniki i takie tam. Ja o Jurze nie wiem nic
Na górze. Dzień przed skałami bulderów nie dotykam.
Jedziemy do Podlesic. Jak masz chwilę możesz wybadać i zaklepać jakąś miejscówę z możliwością rozstawienia namiotu w Podlesicach lub okolicy. Ja spałem tu http://www.wpionie.pl/index.php?r=sz_kontakt&i=38 i miejscówa całkiem fajna.
Jeśli chodzi o drogi to parę fajnych mam obczajonych. W tym bardzo fajny trawers 3 wyciągowy ze zjazdem bez kontaktu ze skałą (bo z nad przewieszki), który na pewno spodoba się Agacie
Jedziemy do Podlesic. Jak masz chwilę możesz wybadać i zaklepać jakąś miejscówę z możliwością rozstawienia namiotu w Podlesicach lub okolicy. Ja spałem tu http://www.wpionie.pl/index.php?r=sz_kontakt&i=38 i miejscówa całkiem fajna.
Jeśli chodzi o drogi to parę fajnych mam obczajonych. W tym bardzo fajny trawers 3 wyciągowy ze zjazdem bez kontaktu ze skałą (bo z nad przewieszki), który na pewno spodoba się Agacie
-
i bardzo słoneczny
"Somewhere between the bottom of the climb and the summit is the answer the mystery why we climb." - Greg Child
Droga zdecydowanie ucząca wiary w tarcie w polskim wapieniu
-
Msz siłę, masz wiarę, raz jeszcze zbułujesz się,
Nie wspinasz za karę, nie...
Nie wspinasz za karę, nie...
-
Tak, przypuszczalnie będę z kolegą na nowowiejskiej, ale nie obiecuję gdzie: zależy od nastroju, oceny zatłoczenia, potrzeb restowo-treningowych itd itp
kask dla Oli jest. Kasa bazy sprzętowej już się cieszy:-)
proponuję wyjazd tak jak wtedy, nie wiem gdzie dokładnie Ola mieszka, ale Łukasza i Agatkę mam po drodze, więc nawet nie trzebaby zbiórki umawiać. No i w 4 os jakby betów mniej:-)
proponuję wyjazd tak jak wtedy, nie wiem gdzie dokładnie Ola mieszka, ale Łukasza i Agatkę mam po drodze, więc nawet nie trzebaby zbiórki umawiać. No i w 4 os jakby betów mniej:-)
Ma padać jutro prawie wszędzie, w tym pod Krakowem... wyczuwam dupę z wyjazdu...
Pogodynka mówi, że mają być słabe opady deszczu rano, później nie. Nie wymiękaj
A czy słabe opady rana nie oznaczają czasem mokrej skały? szkoda by było tyrać pół kraju żeby w namiocie w karty pograć... odkładamy decyzję do wieczora, sfiluję jeszcze kilka prognoz. Jeżeli w większości będzie to co w Interii (deszcz i pochmurno), to nie ma co spinać pośladów, bo wspinu i tak by nie było. Pogodo, masz szansę
-
A powiedz, ile czasu i ile złotych kosztuje dojazd do Kielc?
Bo gdyby się nagle wylampiło, można by na samą niedzielę jechać na Stokówkę.
Wtedy nawet byłbym chętny
Bo gdyby się nagle wylampiło, można by na samą niedzielę jechać na Stokówkę.
Wtedy nawet byłbym chętny