PRZEJSCIE LETNIE
Re: PRZEJSCIE LETNIE
jasne!!!
Poinformujta mnie zawczasu, czy bierzeta gara, bo w końcu W-A-L-E-T musi się na coś przydać. PS - czy organizujemy jakieś spotkanie przed?
Co do garow - nie wiem, ale watpie, bo cos mowili o gazie.
Co do spotkania - radzilbym zorganizowac
. Ale o tym Ania i Arek juz wiedza i odgrazaja sie, ze zorganizuja.
W.
Co do spotkania - radzilbym zorganizowac

W.
Ostatnio zmieniony 2007-06-19, 00:16 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
eh te Walety jakieś niecierpliwe
A tak to jęczą, że sesja
spotkania będą. Dostaniecie maile o dokładnym miejscu i czasie spotkania (kooonspiiiraaacjjjaaa
) a tak generalnie to zparaszam jutro na Powiśle jak ktoś chce dokładnie zobaczyć gdzie jedziemy. Garów raczej brać nie będziemy bo planujemy jednak wziąć gaz.

No haloo nooo - jakie walety? L-A-R-W-Y!!!!! Chyba że na letnim doznają przepoczwarzenia i będą tymi no... yyy... pędrakami 

a może lepiej: larwusie, pędraczki, larwusio-pędraczki...a jednak poczwary...tak czy siak robactwo
, ale jak każde super pożyteczne 

Kto raz zostanie larwą, ten już takim pozostanie do końca swoich dni.
hahaha straszny determinizm..... poza tym wcale nie, larwa chyba moze przeksztalcac sie we fladre i odwrotnie.... larwofladra czy fladrolarwa??oto jest pytanie 

§1 Kto raz zostanie larwą, ten pozostaje larwą do końca swoich dni.
§2 Larwa może się przeistoczyć. Uregulowanie to nie w stoi w sprzeczności z zasadą określoną w §1.
§3 Na postanowienie w tej sprawie przysługuje zażalenie.
§4 Ewolucja nie istnieje.
§4a Zabrania się czytać dzieł W. Gombrowicza.
§2 Larwa może się przeistoczyć. Uregulowanie to nie w stoi w sprzeczności z zasadą określoną w §1.
§3 Na postanowienie w tej sprawie przysługuje zażalenie.
§4 Ewolucja nie istnieje.
§4a Zabrania się czytać dzieł W. Gombrowicza.
Zgadzam się z tym paragrafem, jednakowoż nie podzielam zdania kierownicy letniego, bo larwy to już we flądry się nie przemienią... już skończyły swoje flądrzenie, a szkoda...Maciuś pisze:§1 Kto raz zostanie larwą, ten pozostaje larwą do końca swoich dni.
Aż się mnie łezka zakręciła... chlip...
khem khem jak wiadomo larwa nie jedna jest
inaczej bylaby gatunkiem wymierajacym jak na przyklad kursanci XXVI kursu
taki wezmy na to Macius swobodnie moze przemieszczac sie z jednej kategorii w druga
A tak poza tym widze, ze sesja na prawie daje sie we znaki :)a Slowacki wielkim poeta byl 

Czy ktoś zajmuje się mapami na letnie? Bo jak tak to bym chętnie sie podczepił do kupowania.
hello !!!
a ja chciałam poinformować Anię ( i wszystkich innych też przy okazji):), ze dostałam mój ukochany urlopik, na pewno wyrobię się z mgr, a to oznacza, że NA PEWNO pojadę z Wami 6 lipca na przejście letnie
Nie wiem jak Wy, ale ja się cieszę niesamowicie
Ściskam i czekam na wieści
Ola
a ja chciałam poinformować Anię ( i wszystkich innych też przy okazji):), ze dostałam mój ukochany urlopik, na pewno wyrobię się z mgr, a to oznacza, że NA PEWNO pojadę z Wami 6 lipca na przejście letnie

Nie wiem jak Wy, ale ja się cieszę niesamowicie

Ściskam i czekam na wieści

Ola
- Jędrzej Ochremiak
Do map też bym się chętnie podłączył o ile da się je zdobyć do 2 lipca... potem już ich nie odbiorę
pozdrawiam
J
pozdrawiam
J
chyba wiem jak to się skończy