po Powiślu, czyli "Uprzejmie donoszę..." - wątek plotkarski
Re: po Powiślu, czyli "Uprzejmie donoszę..." - wątek plotkar
To ja dodam, że w samych gaciach! o!
- Marta Cobelto
eeeee... w sensie że mój małżonek? czy jakiś inny PM?
Ja tylko donoszę, że w porównaniu z protestem w Grawitacji, Euzebia dla progenitury może być. Podobuje mnie się tam i herbata tania...
Ja tylko donoszę, że w porównaniu z protestem w Grawitacji, Euzebia dla progenitury może być. Podobuje mnie się tam i herbata tania...
Euzebia fajna, gdyby nie to, ze w niektóre środy urządza koncerty z płatnymi wejściówkami...
Nie mniej podziękować tym wszystkim mordką, które udało mi się zobaczyć w środę. Dawno już takich tłumów skg'owych nie widziałam!! Za tydzień zimówkujemy, a za dwa słuchamy opowieści z zimówki więc już rezerwujcie czas! Poza tym 1 marca widzimy się na karnawałówce nie zapominajcie!
Nie mniej podziękować tym wszystkim mordką, które udało mi się zobaczyć w środę. Dawno już takich tłumów skg'owych nie widziałam!! Za tydzień zimówkujemy, a za dwa słuchamy opowieści z zimówki więc już rezerwujcie czas! Poza tym 1 marca widzimy się na karnawałówce nie zapominajcie!

gosia staroń
Uprasza się o deklaracje pojawienia się na Karnawałówce 1 marca!!!
tu też potwierdzam.
i zmieniam temat
w srode nie ma slajdow ale mam nadzieje, ze sie jakieś "klubowe piwo" się kroi.
i zmieniam temat
w srode nie ma slajdow ale mam nadzieje, ze sie jakieś "klubowe piwo" się kroi.
Drodzy,
zmiana wnętrza - dziś 19 lutego od godz. 20:00 mamy rezerwację dla 20 osób w knajpie OSIR Cafe przy Tamce 40.
http://osir-cafe.blogspot.com/p/adres.html
zmiana wnętrza - dziś 19 lutego od godz. 20:00 mamy rezerwację dla 20 osób w knajpie OSIR Cafe przy Tamce 40.
http://osir-cafe.blogspot.com/p/adres.html
- Marta Cobelto
O. PIsze a potem nie przychodzi. Męża przysyła.
Bardzo uprzejmy ten OSIR, uprzejmiejszy niż Euzebia. Uprasza się Zarząd, żeby było w OSIRZE zawsze. Dobre picie dają i tartaletki i mufinki i miłe panie są i dużo miejsca.
Bardzo uprzejmy ten OSIR, uprzejmiejszy niż Euzebia. Uprasza się Zarząd, żeby było w OSIRZE zawsze. Dobre picie dają i tartaletki i mufinki i miłe panie są i dużo miejsca.
Popieram uprzejmie było
zatem i w najbliższa środę widzimy się w OSiR Cafe przy Tamce 40. Stoliki mamy od 20, jednak największy szturm planowany jest po slajdach z Kirgizji ok. 21:30.
Do zobaczenia

Do zobaczenia

gosia staroń
- Marta Cobelto
No i co nic nie piszą?
NIech piszą!
NIech piszą!
- Marta Cobelto
eeee... dalej nie piszą:(
mam prośbę, czy możecie zawsze dawać znać na forum, czy jest jakieś Powiśle po wykładzie?
my na razie szpitalik dziecięcy, ale jakby coś, to bym chciała nie musieć gorączkowo szukać Was? czy można w ciemno przychodzić do Osiru zawsze?
mam prośbę, czy możecie zawsze dawać znać na forum, czy jest jakieś Powiśle po wykładzie?
my na razie szpitalik dziecięcy, ale jakby coś, to bym chciała nie musieć gorączkowo szukać Was? czy można w ciemno przychodzić do Osiru zawsze?
Nie piszą, zabiegani są albo udają, że są zabiegani.... 
Nie mniej w najbliższą środę(19.03) o 20 zapraszamy ponownie do Osir Cafe przy Tamce 40.
Do zobaczenia!

Nie mniej w najbliższą środę(19.03) o 20 zapraszamy ponownie do Osir Cafe przy Tamce 40.
Do zobaczenia!
gosia staroń
- Marta Cobelto
aaa dzisiaj? będzie coś? gdzie?
Tak, tak, zapraszamy do OSIRu znowu od 20.30.
Jutro spotykamy się w kilka osób żeby zacząć sezon ogniskowo/grilowo/kiełbaskowo/karkówkowo/piwny i na co kto jeszcze ma ochotę, ok 17 plaża nad Wisłą. z dokładniejszym miejscem bd się jeszcze dogadywać