JASEŁKA
Re: JASEŁKA
zawsze pozostaje jeszcze pantomima
-
Jedna osoba musi się zająć oprawą muzyczną i znaleźć zdjęcia pasujące do scenek.
Ktoś chętny do śpiewania w chórku?
Mogę przynieść głośniki komputerowe o wystarczającej mocy.
Ktoś chętny do śpiewania w chórku?
Mogę przynieść głośniki komputerowe o wystarczającej mocy.
"Tak to się robi w Szczecinie"
Jak widać w innym wątku, uległo zmianie miejsce Wigilii - nowa sala niestety nie jest wyposażona w żadne dobra elektroniczne 21, a nawet 20 wieku (żarówka jest wynalazkiem 19-wiecznym), tak więc niestety musicie zadbać i o rzutnik, i o głośniki i o laptopa.
tam jest chyba oświetlenie jarzeniowe, to już chyba XXw. 

-
o kurde, to straszna lipa. laptop i głośniki to spokojnie, ale z rzutnikiem już pewnie będzie gorzej niestety....
dzisiaj jest spotkanie o 20:00. jak ktoś nie może na 20-tą, to później też można dołączyć. już mało czasu zostało, więc fajnie by było, jakby przyszło na nie dużo osób. ja sama nie wiem czy przyjdę, ale nie bierzcie ze mnie przykładu
dzisiaj jest spotkanie o 20:00. jak ktoś nie może na 20-tą, to później też można dołączyć. już mało czasu zostało, więc fajnie by było, jakby przyszło na nie dużo osób. ja sama nie wiem czy przyjdę, ale nie bierzcie ze mnie przykładu

Z rzutnikiem może pomóc Kierownictwo Kursu...
-
to myślę, że kursanci o taką pomoc proszą
prosimy Kierownictwo, prosimy!!

prosimy Kierownictwo, prosimy!!

-
nie wiem niestety, ale jak szefowa Sylwia wstanie, to na pewno coś napisze 

Po pierwsze nie jestem zadna szefowa,rzadzi Michal.
Proponuje miejsce na spotkanie albo :
http://avantar.pl/razzmatazz/?dojazd,2 -to jest troszke za placem konstytucji,po lewejw takiej bramie , w strone rotundy jak sie idzie.
albo czwarta szklanka
http://restauracje.ewarszawa.com/lokal/ ... etowa.html (blizej metra politech.)
jakby tam nie bylo miejsc to w poblizu sa jeszcze:Qfajka,Carino
,Rock&Roll pub,Student.
Generalnie Michal bedzie na Was czekal w przejsciu metra politechniki-tym od strony placu konstytucji(bo tam bedzie cieplej i stamtad jest niedaleko do kazdego z miejsc)o godz 20.00.
Ja dojde po 21.mam nadzieje,ze traficie....a jak nie to niech ktos da znac gdzie jestescie.pozdro;]
Proponuje miejsce na spotkanie albo :
http://avantar.pl/razzmatazz/?dojazd,2 -to jest troszke za placem konstytucji,po lewejw takiej bramie , w strone rotundy jak sie idzie.
albo czwarta szklanka
http://restauracje.ewarszawa.com/lokal/ ... etowa.html (blizej metra politech.)
jakby tam nie bylo miejsc to w poblizu sa jeszcze:Qfajka,Carino

Generalnie Michal bedzie na Was czekal w przejsciu metra politechniki-tym od strony placu konstytucji(bo tam bedzie cieplej i stamtad jest niedaleko do kazdego z miejsc)o godz 20.00.
Ja dojde po 21.mam nadzieje,ze traficie....a jak nie to niech ktos da znac gdzie jestescie.pozdro;]
-
Kierownictwo rzeczywiście pomoże z rzutnikiem, ale byłoby dobrze gdyby ktoś mimo wszystko postarał się go załatwić - tak na wszelki wypadek.
Potrzebujemy Laptopa: Maciek Weksej nie będzie mógł go przynieść.
Jak już napisała Sylwia:
Dzisiaj: 20:00, Metro Politechnika, przejście podziemne od strony Pl. Konstytucji.
Idziemy do Razzmatazz, ewentualnie Czwarta Szklanka.
Zdecydowanie radzę przyjść, żeby nie było zaskoczenia w środę.
Potrzebujemy Laptopa: Maciek Weksej nie będzie mógł go przynieść.
Jak już napisała Sylwia:
Dzisiaj: 20:00, Metro Politechnika, przejście podziemne od strony Pl. Konstytucji.
Idziemy do Razzmatazz, ewentualnie Czwarta Szklanka.
Zdecydowanie radzę przyjść, żeby nie było zaskoczenia w środę.
Ostatnio zmieniony 2008-12-15, 16:24 przez Michal Pluta, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jeżeli ktoś nie może przyjść na 20:00 to niech się spóźni godzinę, półtorej, byleby przyszedł.
Chciałbym uniknąć przydzielania ról poprzez forum.
Do zobaczenia.
Chciałbym uniknąć przydzielania ról poprzez forum.
Do zobaczenia.
-
Witajcie.
niestety jest słaba frekwencja na spotkaniach przedjasełkowych...także się do tego przyczyniłam. żeby jasełka nie były totalnym niewypałem, to proponuję spotkanie także dzisiaj.
ja z Sylwią możemy wpaść ok. 21:30, więc może na tę godz. się umówmy. jeśli parę osób może być wcześniej, to niech napisze to na forum i spotkajcie się wcześniej, a my najwyżej dołączymy.
miejsce spotkania: czwarta szklanka-jak ktoś nie wie gdzie to jest, to niech zadzwoni do mnie 505097078
godzina spotkania: 21:30
do zobaczenia!
niestety jest słaba frekwencja na spotkaniach przedjasełkowych...także się do tego przyczyniłam. żeby jasełka nie były totalnym niewypałem, to proponuję spotkanie także dzisiaj.
ja z Sylwią możemy wpaść ok. 21:30, więc może na tę godz. się umówmy. jeśli parę osób może być wcześniej, to niech napisze to na forum i spotkajcie się wcześniej, a my najwyżej dołączymy.
miejsce spotkania: czwarta szklanka-jak ktoś nie wie gdzie to jest, to niech zadzwoni do mnie 505097078
godzina spotkania: 21:30
do zobaczenia!
ej,ja koncze o 21.30 angielski,wiec moge byc o 22.
Czy ktos ma telefon do Grzegorza?;]bo ma przydzielona role,takze niektore osoby(np.Pawel z japonistyki czy Kamila),ktorch nie bylo na spotkaniu maja role,wiec radze sie pojawic,zeby sie nie zdziwily jak im przyjdzie grac z wlasnym wymyslonym dialogiem(choc spontan mile widziany).
wiec albo czwarta szklanka,potem mozna sie przeniesc gdzies..My z Marta dolaczymy pozniej,zacznijcie bez nas
Czy ktos ma telefon do Grzegorza?;]bo ma przydzielona role,takze niektore osoby(np.Pawel z japonistyki czy Kamila),ktorch nie bylo na spotkaniu maja role,wiec radze sie pojawic,zeby sie nie zdziwily jak im przyjdzie grac z wlasnym wymyslonym dialogiem(choc spontan mile widziany).
wiec albo czwarta szklanka,potem mozna sie przeniesc gdzies..My z Marta dolaczymy pozniej,zacznijcie bez nas

-
Jeśli chodzi o laptopa to nie ma problemu ja mogę przynieść. I dziś też się pojawie na spotkaniu 
M.

M.