Michael thanks a lot za zaproszenie ale tak jak mówiłem już wcześniej wtorki zupełnie mi nie odpowiadają, bo gram później inny mecz przez 2 godziny i generalnie to za dużo jak dla mnie
Daj znak, jak coś będzie w czwartek. To granie na zewnątrz jeszcze mnie martwi... Nie da sie załatwić jakiejś sali?
Czwartki odpowiadają mniejszej liczbie osób i ciężko zebrać skład, ale gdyby się udało, jestem za.
Załatwienie sali nie jest problemem, tylko trzeba za nią zapłacić, a Orlik nic nie kosztuje i gra się na nim naprawdę fajnie. Chyba, że możesz coś zaproponować?
Przy okazji małe ogłoszenie: kolejna piłka będzie w poniedziałek o 19. I będzie to ostatnie spotkanie przed wiosną - trenerzy kończą pracować i na boisku będzie panować samowolka . Tak więc warto skorzystać i przyjść póki (jeszcze) można!
To jeszcze a propos poniedziałku za tydzień - zjawi się nań osobiście najprawdziwszy Damian Dziok!
A w międzyczasie można pozastanawiać się co robimy z przerwą zimową - czy znajdzie się wystarczająco dużo chętnych żeby zrzucać się co tydzień na salę i tam pokopać? Ale to do przemyślenia - teraz skupmy się na jutrzejszym wtorku:).
niestety z przykrością muszę powiedzieć, że mnie też nie będzie nie wyrobiłam się wczoraj z projektem a dzis mam do 20 zajęcia
Ale jeśli chodzi o zimę, to mogę oferować zniżkę na sale sggw (nie orientuję się zupełnie w cennikach sal więc wybaczcie jeśli przedstawiona oferta będzie najdroższa ) http://obiektysportowe.sggw.pl/cen_sal.pdf
dziś tam będę, więc zorientuję się która sala do czego się nadaje
pozdrawiam!
Hejka,
Mam nadzieję, że dzisiaj gramy. Strój jest i chęci są
A jeśli chodzi o granie na sali.... hmm mi jakoś granie na Orliku nie przeszkadza. Po górach się łazi na mrozie i jakoś nikt od tego nie umiera Wydaje mi się że taka zaprawa na zewnętrzu się przyda.