Regulamin Kursu

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
nazwa

Regulamin Kursu

Post autor: nazwa »

Tak jakoś ostatnio ktoś polecał mi lekturę Regulaminu Kursu. Pomyślałem sobie, że chętnie przeczytam. Niestety wynikła pewna trudność natury technicznej - mam wrażenie, że odnośnika do regulaminu nie ma na stronie SKG. Jeśli jest i go przeoczyłem, powiedźcie mi gdzie się znajduje.

Jeśli nie, proszę jakaś dobrą duszę o podanie linka albo wysłanie pliku....
nazwa

Re: Regulamin Kursu

Post autor: nazwa »

Dzięki Maćku!

no, i byłoby niezłym pomysłem jakby administrator zamieścił link do regulaminu na stronie głównej, tak żeby każdy mógł sobie go obejrzeć w razie potrzeby. Bo na razie go nie ma

Acha, i jeszcze jedno. Regulamin Kursu wspomina dużo o Programie Szkolenia. Gdzie jest Program Szkolenia?
Michal Pluta

Post autor: Michal Pluta »

W ostatnią środę rozmawialiśmy z Maćkiem na ten temat. Planujemy uporządkować wszystkie regulaminy, programy itp. Jakiś czas temu zamieściliśmy regulamin sekcji wysokogórskiej, pozostałe również będą się stopniowo pojawiać. Obecny kurs jest wyjątkowo uporządkowany, nadrabia wręcz kilkuletnie zaległości, ale nie da się zrobić wszystkiego od razu.

Programu Szkolenia w wersji elektronicznej nie mogę znaleźć.
"Tak to się robi w Szczecinie"
Awatar użytkownika
Litrowy

Post autor: Litrowy »

W sprawie programu, polecam: http://www.skg.uw.edu.pl/harmonogram-zaj
Myślałem, że to ogólnie znany link. Program szkolenia zawiera informacje, jakie wykłady mają się odbyć i jakie wyjazdy wchodzą w skład szkolenia. Dodatkowo co roku jest tworzony konkretny harmonogram, jak ten zamieszczony w linku.
Pozdrawiam,
L.
Kto nie ma brzucha ten kiepsko
A góry to do niczego są.
ODPOWIEDZ