Przejście Wiosenne 2011
Re: Przejście Wiosenne 2011
+ ja mam 3 os. namiot
UWAGA, WAŻNE INFO:
Niestety, nie wyrobię się ze swoim projektem z pracy do piątku, co oznacza że muszę zostać w Warszawie żeby go skończyć :/ Strasznie tego żałuję, bo wszystko sobie poukładałem, ale tak to bywa w świecie IT...
Niemniej swoją robotę dokończę i mapy na środę przywiozę, co do ściągawki językowej to to co wrzucałem jest ostateczną wersją, chyba że uznacie, że za dużo tego i powinienem coś wywalić.
Jeśli chodzi o namiot to wolałbym go nie pożyczać, chyba że ktoś załata podłogę... Sam chciałem to zrobić w środę, ale w świetle zaistniałej sytuacji nie będę miał na to czasu. Materiał mam, tylko odpowiednich narzędzi brak (gruba igła i jakaś nić żeglarska or smth like that).
Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam udanego wyjazdu. Może za rok będę miał więcej czasu...
Niestety, nie wyrobię się ze swoim projektem z pracy do piątku, co oznacza że muszę zostać w Warszawie żeby go skończyć :/ Strasznie tego żałuję, bo wszystko sobie poukładałem, ale tak to bywa w świecie IT...
Niemniej swoją robotę dokończę i mapy na środę przywiozę, co do ściągawki językowej to to co wrzucałem jest ostateczną wersją, chyba że uznacie, że za dużo tego i powinienem coś wywalić.
Jeśli chodzi o namiot to wolałbym go nie pożyczać, chyba że ktoś załata podłogę... Sam chciałem to zrobić w środę, ale w świetle zaistniałej sytuacji nie będę miał na to czasu. Materiał mam, tylko odpowiednich narzędzi brak (gruba igła i jakaś nić żeglarska or smth like that).
Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam udanego wyjazdu. Może za rok będę miał więcej czasu...
- pomyslowydobromir
Drodzy,
Zazdroszczę Wam!
młodszy etc. etc.
Michał.
Zazdroszczę Wam!
młodszy etc. etc.
Michał.
Ostatnio zmieniony 2017-12-11, 19:17 przez pomyslowydobromir, łącznie zmieniany 1 raz.
Szkoda, że nasi pracodawcy nie podzielają naszych pasji
Jest czego pozazdrościć, bo wyjazd zapowiada się nader interesująco. Cóż, może za rok się uda...

moj podziela ;] nawet kazal mi oscypki kupic, az glupio bylo mi tlumaczyc,ze moze byc z tym nie latwo 

Meandor
Mnie poki co blokuje paszport..prawie na 100% ma być-tyle wiem od Sebastiana.
Do teraz nie dostałem ani przelewu ani deklaracji o przelewie na autokar ani żadnej informacji zwrotnej od Rafała i Małgorzaty Kuczery. Także jeśli nie odezwą się dziś do 21:30 przyjmuję, że nie jadą i nie będą dla nich kupowane bilety!!!
Jak będę miał chwilę, to wrzucę info o transporcie tam. Przepraszam najmocniej ale nie wyrobie się czasowo i nie znajdę info o transporcie z powrotem. Tak czy siak transportu z powrotem nie da się załatwić w Wawie (w sensie kupić biletów)
Jak będę miał chwilę, to wrzucę info o transporcie tam. Przepraszam najmocniej ale nie wyrobie się czasowo i nie znajdę info o transporcie z powrotem. Tak czy siak transportu z powrotem nie da się załatwić w Wawie (w sensie kupić biletów)
Po świątecznym dogłębnym przeanalizowaniu swoich możliwości finansowych (grrr) i czasowych również jestem zmuszony zrezygnować z wyjazdu.
Bardzo mi z tego powodu przykro. A już szczególnie z powodu cerkwi, o których szykowałem już piękną opowieść
Bardzo mi z tego powodu przykro. A już szczególnie z powodu cerkwi, o których szykowałem już piękną opowieść

Zaraz do Ciebie zadzwonię...Jasiek pisze:Do teraz nie dostałem ani przelewu ani deklaracji o przelewie na autokar ani żadnej informacji zwrotnej od Rafała i Małgorzaty Kuczery. Także jeśli nie odezwą się dziś do 21:30 przyjmuję, że nie jadą i nie będą dla nich kupowane bilety!!!
To się porobiło...
BTW - Jaśku, możesz zadzwonić do Gosi, numer jest w arkuszu.
BTW - Jaśku, możesz zadzwonić do Gosi, numer jest w arkuszu.
No cóż, niektórzy cenią sobie kameralność 

"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
No cóż, niektórzy dopiero w święta analizują swoje możliwości finansowe i czasowe...niezły burdel się robi..
-
To chyba specyfika naszego kursu...to w ile osób w końcu jedziemy?Bo za każdym razem wchodząc na forum,widze niepokojąco zmniejszającą się liczba uczestników
Moje możliwości czasowe stały na całkiem niezłym poziomie jeszcze w tamtym tygodniu. Ale w te kilka ostatnich dni namnożyło się problemów w projekcie i nic z tym już nie mogę zrobić. Muszę się dostosować...
Gosiu - z moich obliczeń wynika, że jedzie 12 osób. Nawet nie wiesz jak wam zazdroszczę...
Gosiu - z moich obliczeń wynika, że jedzie 12 osób. Nawet nie wiesz jak wam zazdroszczę...
Próbowałem się dziś do Gosi Kuczery dodzwonić dwa razy i ma wyłączny telefon. Bilety (jeśli pani z PKS będzie słowna) kupi jutro Olga (która jest super uczynną osobą:D) i przyniesie je w środę na spotkanie. Mnie w środę nie będzie. Powiedziałem Oldze żeby kupowała 11 biletów (bo przyjmuje że ja, Czarek, Rafał i Gosia Kuczera nie jadą)