Kto na składanie bazy?
Kto na składanie bazy?
Żeby tradycji stało się zadość, to napiszę apel do ludu...
KTO SIĘ WYBIERA NA SKŁADANIE BAZY W PODWILKU?
Wypada tym razem w pierwszy weekend września (1-2.09.)
KTO SIĘ WYBIERA NA SKŁADANIE BAZY W PODWILKU?
Wypada tym razem w pierwszy weekend września (1-2.09.)
- Marcin Zarzycki
Re: Kto na składanie bazy?
Wstepnie sie wybieram.
Pozdrawiam
MZ
Pozdrawiam
MZ
a może się ktoś wybiera wieczornym pośpiechem w czwartek?
dodam nieskromnie, że procedura składania zostanie uświetniona obchodami ćwierczwiecza.
Ćwierćwiecza Prezesa! O Panie! Nie wiem czy wiesz ale na takie okazje to 5l gościom przysługuje
Niech Neo opowie 
A poza tym cały sezon w Podwilku jest pod hasłem: "Nasza baza pełnoletnią jest" !!!

A poza tym cały sezon w Podwilku jest pod hasłem: "Nasza baza pełnoletnią jest" !!!
Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak, że na miejscu są już państwo Staniszewscy i jeszcze jedna rodzina. Możliwe, że dotarł też E-Maciek, ale z nim to nigdy nic nie wiadomo. Krążą słuchy, że pojawi się też Koszmarek. A poza tym to jak widać wyżej. W czwartek wieczorem ruszają Karusia z bratem Wojtkiem, Dein Fuhrer, chyba Zyga i moja skromna osoba. Jak znam życie, to nie zabraknie też jedynego i niepowtarzalnego Pana Janusza wraz ze Zbirkiem.
Kto jeszcze, pytam. Kto dołączy do tego elitarnego grona, oderwie się od codzienności, odetchnie świeżym powietrzem, rozrusza skapcaniałe i zastygłe mięśnie i zasłuży na wieczną sławę, chwałę i uwielbienie wśród płci przeciwnej, a może i tej samej, bo w dzisiejszych czasach to nigdy nic nie wiadomo.
Dodatkowe profity to ogniska, doskonała kuchnia (oj tak, od kiedy jeżdżę na rozstawianie bądź składanie bazy to zawsze jesteśmy świetnie karmieni) i sklep tani jak barszcz.
To jak będzie?
Kto jeszcze, pytam. Kto dołączy do tego elitarnego grona, oderwie się od codzienności, odetchnie świeżym powietrzem, rozrusza skapcaniałe i zastygłe mięśnie i zasłuży na wieczną sławę, chwałę i uwielbienie wśród płci przeciwnej, a może i tej samej, bo w dzisiejszych czasach to nigdy nic nie wiadomo.
Dodatkowe profity to ogniska, doskonała kuchnia (oj tak, od kiedy jeżdżę na rozstawianie bądź składanie bazy to zawsze jesteśmy świetnie karmieni) i sklep tani jak barszcz.
To jak będzie?
- Marcin Zarzycki
No i kawiarnia nad sklepem, ktora niedawno otworzyli.
MZ
MZ
I pani blondyneczka w okularkach 

- Maciej Egermeier
- Kontakt:
Ja też będę... ale wyruszam dzisiaj wieczorem w doborowym towarzystwie

Wrócili. Bazy nie ma już tam gdzie była jeszcze wczoraj. Została tylko wiata. Reszta wylądowała w Podwilku u Słabego. Bardzo przyjemne składanko, doborowe towarzystwo, sprawna robota. Wielkie dzięki za miły weekend.
pzdr
pzdr
mimo blokady, kuchennymi drzwiami udało mi się tu dostać. Link z fotami ze składanki:
http://picasaweb.google.com/orlaperc
http://picasaweb.google.com/orlaperc