Nowy portal o turystyce górskiej - wyraź swoją opinię

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
Agnieszka Kassyk

Nowy portal o turystyce górskiej - wyraź swoją opinię

Post autor: Agnieszka Kassyk »

Witajcie drodzy forumowicze, góromaniacy :)

Jestem dość regularnie gościem forum, jednak głównie czytam wypowiedzi. Nadrabiam wyjazdami z SKG :) Ba, nawet jakiś czas temu rozpoczęłam kurs przewodnika beskidzkiego ;) Wiem właśnie z tych wielu wyjazdów, że jesteście ludźmi z wiedzą o górach.

Zwracam się do Was z prośbą o wyrażenie swojej opinii w moim badaniu, które przygotowuję w ramach pracy magisterskiej. Na podstawie Waszych opinii pragnę zaprojektować nowy portal o turystyce górskiej, który mam nadzieję obronię w najbliższej sesji letniej :)

Zapraszam do badania: http://nowy-portal-turystyka-gorska.ankietka.pl
Potrzeba około 15 minut

Na końcu czeka Was miła niespodzianka :)

Pięknie dziękuję!
Awatar użytkownika
bananowo

Re: Nowy portal o turystyce górskiej - wyraź swoją opinię

Post autor: bananowo »

Tym, którzy wzięli udział w badania bardzo dziękuję :) Zachęcam jednocześnie pozostałych nieśmiałych lub zniechęconych do tego typu inicjatyw, aby zechcieli podzielić się swoimi doświadczeniami i preferencjami górskimi :) :)
Awatar użytkownika
bananowo

Re: Nowy portal o turystyce górskiej - wyraź swoją opinię

Post autor: bananowo »

Czy chciał(a)byś spędzić w ciekawy sposób godzinę swojego czasu?

Poszukuję zainteresowanych wzięciem udziału w dalszej części projektu magisterskiego - w testach funkcjonalności witryny www (o turystyce górskiej), które odbędą się w dniach 6, 7, 8 sierpnia w godzinach 11 - 12 oraz popołudnowych 17 - 18 w Polsko Japońskiej Wyższej Szkole Technik Komputerowych w Warszawie.
Twoim zadaniem będzie wskazanie jakie elementy projektu strony www są według Ciebie potrzebne, a które należy ulepszyć.

Jeśli choć trochę lubisz góry, obsługa komputera nie stanowi dla Ciebie problemu, lubisz dzielić się swoimi spostrzeżenieami, pisz śmiało pod adres na końcu.

W zgłoszeniu proszę podać:
- imię i nazwisko
- pasujący dzień (6,7,8 sierpnia) i godzinę (11-12 lub 17-18)

Każdy uczestnik otrzyma słodki poczęstunek, zimne i ciepłe napoje oraz zestaw upominków.

Agnieszka Kassyk
kassykagnieszka@gmail.com
ODPOWIEDZ