Koszulki SKG

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
Awatar użytkownika
Karusia

Koszulki SKG

Post autor: Karusia »

Panie! Ludzie!
:cheers:
Są koszulki - mam! w ręcach trzymam! Przyszły!
Do odbioru we wtorek na posiedzeniu Zarządu (ok. 19 już będę w siedzibie) lub w środę podczas i po wykładzie kursowym...
Można się jakoś umówić osobiście - w razie co zgłaszać się mailem: karolina.nowicka@gmail.com

Pamiętajcie że są dopłaty! Zaraz spreparuje każdemu personalnie maila kto ile ma dopłacić, żeby nie było niespodzianek. I od razu mówię, że nie będę miała wydać, więc niech nie będzie "to ja przyniosę potem". Równo - wkońcu można się do tego przygotować :)
Nie ma kasy - nie ma koszulki. Wiem, że to brzmi dość restrykcyjnie, ale musimy się rozliczyć. Odbiór poświadczacie podpisem na liście, bo jest tyle różnych modelów, kolorów, rozmiarów itp, że trudno się połapać...

Pozdr!
Ostatnio zmieniony 2007-04-19, 17:09 przez Karusia, łącznie zmieniany 1 raz.
Paveł

Re: Koszulki SKG

Post autor: Paveł »

dopłaty? Unia dała! pięknie to.
dzisiaj gość mi opowiadał jak zamawiał laptoka w Dellu. W niedzielę zamówił e-mailem, zapłacił kartą, w poniedziałek dostał potwierdzenie z Hameryki że zamówienie przyjęto i że podoba im się jego konto, w czwartek wieczorem dostał sms a że jego laptok jadzie, a w piątek po południu już stał u niego na kredensie. Przyjechał z Chin. W sumie koło 120 godzin- przyjęcie zamówienia, zapłaty, wykonanie komputerka i jego przesłanie z Chin nad Wisłę. Koszulka jest trochę mniej skomplikowana technologicznie chyba, a potrzeba było 3 miesiące? daj mi kontakt do tych szybkobieżnych krawców to ich skontaktuję z Dellem.

a swoją drogą pięknie to że swój przewodnicki garniturek będę mógł przyozdobić jedynie słusznym trójkącikiem jeszcze przed majówką :)
Ostatnio zmieniony 2007-04-19, 17:32 przez Paveł, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Asia
Kontakt:

Post autor: Asia »

A ja bym chciała koszulkę... Nie planujecie jakiejs nowej produkcji takowych? tak coby były moze na sylwestra...
Awatar użytkownika
Karusia

Póki co w planach koszulek ni ma, ale może jak będzie akcja koszulkowa dla nowych kursantów to coś się da więcej zrobić - ale kiedy to będzie, to ja panie (pani!) nie znaju...
Może po nowym roku...
Awatar użytkownika
Alja
Kontakt:

Post autor: Alja »

zawsze koszulkę można skserować ;) trzeba sobie radzić ;) ale nowy rok już wkrótce ;)
"...ja zaś jeśli chodzi o to właśnie bardzo lubię błoto..." ;) (J. Brzechwa)
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą" (Fiodor Dostojewski)
Paveł

Post autor: Paveł »

no nie wiem, a jakieś terminy przedawnienia mijają, może kilka sztuk by się wyciągnęło z podziemi, Pani Sektretaro?
Awatar użytkownika
Karusia

Poki co odmawiam udzielenia odpowiedzi na zadanie mi pytanie. Jak bede cos wiedziec to dam znac - poki co cicha sza.
Awatar użytkownika
Maciej Egermeier
Kontakt:

Post autor: Maciej Egermeier »

Jakby była akcja to ja się piszę na same znaczki :)
Maciek
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
ODPOWIEDZ