"sekcja łyżwiarska" start
"sekcja łyżwiarska" start
Witam,
dziś ruszyło po modenizacji lodowisko w OSiR Ochota, na Ul. Rokosowskiej, nieopodal Ul. Białobrzeskiej. Czynne jest codziennie od rana do 21:00, wejście kosztuje: normalny- 7 pln, ulgowy- 4 pln, bez ograniczeń czasowych lodowisko jest zadaszone, nagłośnione, jest gdzie bezpiecznie zostawić rzeczy. W minionych sezonach niezaprzeczalnym atutem lodowiska była mała liczba łyżwiarzy.
Tak więc zapraszam na spólne ślizgi w najbliższy poniedziałek, o godz. 19:40.
dziś ruszyło po modenizacji lodowisko w OSiR Ochota, na Ul. Rokosowskiej, nieopodal Ul. Białobrzeskiej. Czynne jest codziennie od rana do 21:00, wejście kosztuje: normalny- 7 pln, ulgowy- 4 pln, bez ograniczeń czasowych lodowisko jest zadaszone, nagłośnione, jest gdzie bezpiecznie zostawić rzeczy. W minionych sezonach niezaprzeczalnym atutem lodowiska była mała liczba łyżwiarzy.
Tak więc zapraszam na spólne ślizgi w najbliższy poniedziałek, o godz. 19:40.
Re: "sekcja łyżwiarska" start
Hej!
Chetnie bym sie poprzewracał na lodzie
Wejscie na lodowisko jest otwarte dla wszystkch?
Wyjscia w poniedzialek o 19.40 sa na stale wpisane w 'plan' (tzn nie jest to jednorazowa akcja)?
Chetnie bym sie poprzewracał na lodzie
Wejscie na lodowisko jest otwarte dla wszystkch?
Wyjscia w poniedzialek o 19.40 sa na stale wpisane w 'plan' (tzn nie jest to jednorazowa akcja)?
Spożyciem PAPRYKARZA zajmowali się głównie studenci, menele i reprezentanci sztuk, na które nikt nie łożył. Te grupy podwyższonego spożycia nie zmieniły się do czasów obecnych.
Lodowisko jest tlko i wyłącznie dla członków skg z conajmniej dwudziestoletnim stażem, pozytywną rekomendacją piętnastu członków oraz opłaconymi składkami 
a tak na serio otwarte jest dla wszystkich (takie przynajmniej robi wrażenie), a wpisać na stałe może się. Ja w każdym bądź razie będę.
a tak na serio otwarte jest dla wszystkich (takie przynajmniej robi wrażenie), a wpisać na stałe może się. Ja w każdym bądź razie będę.
a łyżwo-wypożyczalnia tam jest może? Bom się jeszcze swoich nie dorobiła, stąd pytanie (choć mam zamiar
)
Ol@
Ol@
"...ja zaś jeśli chodzi o to właśnie bardzo lubię błoto..."
(J. Brzechwa)
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą" (Fiodor Dostojewski)
-
Gość
Czy to jest lodowisko naturalne czy sztuczne, tzn. czy działa, gdy nie ma mrozu ?Paveł pisze: dziś ruszyło po modenizacji lodowisko w OSiR Ochota, na Ul. Rokosowskiej, nieopodal Ul. Białobrzeskiej.
hm... Paweł napisał w dalszej części posta, że lodowisko zadaszone... Nie wiem, Drogi Gościu, jak Tobie się wydaje, ale ja sądzę na podstawie dość skomplikowanego algorytmu, że jest to sztuczne lodowisko, aczkolwiek algorytm mój mógł nawalić
(lub jak kto woli wywalić się... na lodowisku
)
Ol@
Ol@
"...ja zaś jeśli chodzi o to właśnie bardzo lubię błoto..."
(J. Brzechwa)
-
Kasia M
Popieram
też bardzo chętnie skorzystam, może nie teraz, ale po sesji na pewno
pozdrawiam
Kasia
też bardzo chętnie skorzystam, może nie teraz, ale po sesji na pewno
pozdrawiam
Kasia
-
Paveł
Algorytm i tym razem nie zawiódł. Lodowisko jest sztuczne, ale rzeczywiste
system mrożący nie jest jednak mocny więc jak jest tak ciepło jak teraz to powierzchnia jest hm... nieco wilgotna.
Ja była wczoraj z wieczora. Lodowisko pełne - szczególne zainteresowanie (wrrrr) wzbudzają popisujące się dziadki, co to muszą dzisiejszej młodzieży coś pokazać...
No i oczywiście piękna polska młodzież wybabrana w śniegu, rzucająca się śniegiem i zajeżdzająca drogę...
Lód trochu kostropaty i pokryty warstwą śniegu. Chyba nie jest czyszczone w ciągu dnia... Ale pomykać można. Wypożyczalnię potwierdzam - są i figurówki i hokejówki - niebieskie klamrowe...
Tylko rozpędzić się nie bardzo można - chyba że ktoś lubi na zakrętach, bo nie jest to wielka tafla.
Miłego szusowania
Lód trochu kostropaty i pokryty warstwą śniegu. Chyba nie jest czyszczone w ciągu dnia... Ale pomykać można. Wypożyczalnię potwierdzam - są i figurówki i hokejówki - niebieskie klamrowe...
Tylko rozpędzić się nie bardzo można - chyba że ktoś lubi na zakrętach, bo nie jest to wielka tafla.
Miłego szusowania