No job twaju mat! Nie mogę, akurat dzisiaj nie mogę.. Już się nastawiałem na Powiśle, a tu mi robota wyskoczyła.. Ale może jakoś bardzo późno się zjawię na moment - w końcu będziecie czekać na moją składkę
Jutro 16.04 jest dla Was bardzo ważny wykład - METODYKA
Będzie to rozwinięcie tego, co było na pierwszym wykładzie z metodyki oraz to wszystko czego nauczyliście się (lub powinniście się nauczyć) na wyjazdach. Całość będzie omówiona pod kątem wiosennego.
Prowadzi Ewa Janczarek
Uwaga! wykład zaczyna się o 17:00, nie o 17:20
Przypominam o egzaminach 23.04, skryptu z architektury raczej nie będzie, polecam wikipedię...
Z wypowiedzi kierownictwa wnioskuję, że wyniki już są, tylko nas trzymacie w niepewności.
Może jednak kawę na ławę kto i co? zwłaszcza, że poprawki chyba niedługo i fajnie byłoby w wiedzieć co doczytywać przed poprawkami, a co można zostawić na "wolną chwilę"
Innymi słowy prosiłbym o podanie oficjalnych wyników.
Wbrew pozorom nie wszystkie egzaminy zostały sprawdzone... czytać, czytać, czytać... historię Beskidów na przykład, zwłaszcza z terenu uprawnień, o które się ubiegacie.
Gratuluję zaliczeń wiosennego, resztę namawiam na powtórkę za rok... sam powtarzałem wiosenne i nie jest to nic strasznego
Zapraszam standardowo w środę na wykład...
J.
Ostatnio zmieniony 2008-05-04, 21:44 przez Jędrzej Ochremiak, łącznie zmieniany 1 raz.