tańsze przewodniki

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
Paveł

tańsze przewodniki

Post autor: Paveł »

Witam,

istnieje możliwość zakupu przewodników Rewasza ze zniżką ok 20-30% (w zależności od tytułu), są to nowe książki, nie zniszczone i niewybrakowane. Z punktu widzenia obszaru klubowej eksploracji interesujące mogą być przede wszystkim: Beskid Niski, Bieszczady oraz Pogórze Przemyskie, ale tytułów jest znacznie więcej, szczegóły na stronie wydawcy www.rewasz.pl.
Zamówienia i pieniążki przyjmuję w środy do 19 marca.

Został jeszcze przewodnik po Bieszadach za 5 zł, wydanie najnowsze, tylko gd\ieś ukryty jest jakiś mańkament (jeszcze go nie znalazłem), z reguły jest to odwrotnie wszyta jakaś strona itp.

pozdrawiam
orlaperc (at) gmail.com
Awatar użytkownika
Maciej Egermeier
Kontakt:

Re: tańsze przewodniki

Post autor: Maciej Egermeier »

Ja, ja ja!!! Wybierz mnie, wybierz mnie ;)
Ja chce ten przewodnik za 5 zł :)

No i chyba se wezmne Niski.

SUper

Pozdro
Maciek
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Awatar użytkownika
Paxek
Kontakt:

Post autor: Paxek »

Cześć, do kiedy trzeba zglaszać chęć zakupu przewodników??
mirek
MariuszD

Post autor: MariuszD »

Czy to dotyczy tylko wydawnictwa Rewasz czy też innych wydawnictw ale dostępnych w Rewaszu? I czy tylko pozycji z nazwą "przewodnik" czy innych też, np. czasopism krajoznawczych itp.?
mort

Post autor: mort »

Czy jest szansa na jakąś drugą turę? Bo u mnie chwilowo z kasą.... jak się wszystkie wyjazdy przewalą i o robotę będzie łatwiej, czyli po wiosennym, to będę polował na różne Rewasze.
Chwilowo zapowiadają się wyjazdy niemal co tydzień, a to wystarczające obciążenie budżetu.
:twisted: 8-) :twisted:
Paveł

odp na pyt 1.
Paveł pisze:Zamówienia i pieniążki przyjmuję w środy do 19 marca.
odp na pyt 2: tak, chodzi o wszystko, co wydaje Rewasz, są więc też i mapy i publikacje ogólnonaukowe, ale płaje, magury, pttk kraj oraz inne wydawnictwa, których rewasz jest tylko dystrybutorem nie mogą liczyć na taki upust;

odp na pyt 3: pewnie i będzie, ale trudno powiedzieć kiedy, może jeszcze przed letnim.
Paveł

wszyscy zainteresowanie,
w najbliższą środę na jajeczku będzie niepowtarzalna okazja by wpłacić pieniążki na zamawiane przewodniki. Zamówienia bez przedpłat nie będą realizowane.
Awatar użytkownika
Paxek
Kontakt:

Post autor: Paxek »

Czyli konkretmniej moglbys podac ile mam jutrop rzyniesc za Bieszczady i Beskid Niski??
Paveł

Bieszczady i Beskid Niski są po 25 pln za szt., podobnie pogórze przemyskie, jakby co :)
Gość

Post autor: Gość »

Jeżeli ktoś jeszcze jest zainteresowany przewodnikami to można jeszcze do piątku nadsyłać zgłoszenia, a pieniążki przekazać na konto, którego nr wyślę po uprzednim zgłoszeniu mailowym, orlaperc (at) gmail.com.
Paveł

Towar pozyskany, po odbiór zapraszam do siedziby po 17:00 lub na Powiśle po 19:30, ale jeśli na Powiśle to proszę o sms do godz. 18:00 . mój nr bez zmian, 502852445
ODPOWIEDZ