tańsze przewodniki
tańsze przewodniki
Witam,
istnieje możliwość zakupu przewodników Rewasza ze zniżką ok 20-30% (w zależności od tytułu), są to nowe książki, nie zniszczone i niewybrakowane. Z punktu widzenia obszaru klubowej eksploracji interesujące mogą być przede wszystkim: Beskid Niski, Bieszczady oraz Pogórze Przemyskie, ale tytułów jest znacznie więcej, szczegóły na stronie wydawcy www.rewasz.pl.
Zamówienia i pieniążki przyjmuję w środy do 19 marca.
Został jeszcze przewodnik po Bieszadach za 5 zł, wydanie najnowsze, tylko gd\ieś ukryty jest jakiś mańkament (jeszcze go nie znalazłem), z reguły jest to odwrotnie wszyta jakaś strona itp.
pozdrawiam
orlaperc (at) gmail.com
istnieje możliwość zakupu przewodników Rewasza ze zniżką ok 20-30% (w zależności od tytułu), są to nowe książki, nie zniszczone i niewybrakowane. Z punktu widzenia obszaru klubowej eksploracji interesujące mogą być przede wszystkim: Beskid Niski, Bieszczady oraz Pogórze Przemyskie, ale tytułów jest znacznie więcej, szczegóły na stronie wydawcy www.rewasz.pl.
Zamówienia i pieniążki przyjmuję w środy do 19 marca.
Został jeszcze przewodnik po Bieszadach za 5 zł, wydanie najnowsze, tylko gd\ieś ukryty jest jakiś mańkament (jeszcze go nie znalazłem), z reguły jest to odwrotnie wszyta jakaś strona itp.
pozdrawiam
orlaperc (at) gmail.com
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
Re: tańsze przewodniki
Ja, ja ja!!! Wybierz mnie, wybierz mnie 
Ja chce ten przewodnik za 5 zł
No i chyba se wezmne Niski.
SUper
Pozdro
Ja chce ten przewodnik za 5 zł
No i chyba se wezmne Niski.
SUper
Pozdro
Maciek
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Cześć, do kiedy trzeba zglaszać chęć zakupu przewodników??
mirek
mirek
Czy to dotyczy tylko wydawnictwa Rewasz czy też innych wydawnictw ale dostępnych w Rewaszu? I czy tylko pozycji z nazwą "przewodnik" czy innych też, np. czasopism krajoznawczych itp.?
Czy jest szansa na jakąś drugą turę? Bo u mnie chwilowo z kasą.... jak się wszystkie wyjazdy przewalą i o robotę będzie łatwiej, czyli po wiosennym, to będę polował na różne Rewasze.
Chwilowo zapowiadają się wyjazdy niemal co tydzień, a to wystarczające obciążenie budżetu.

Chwilowo zapowiadają się wyjazdy niemal co tydzień, a to wystarczające obciążenie budżetu.
odp na pyt 1.
odp na pyt 3: pewnie i będzie, ale trudno powiedzieć kiedy, może jeszcze przed letnim.
odp na pyt 2: tak, chodzi o wszystko, co wydaje Rewasz, są więc też i mapy i publikacje ogólnonaukowe, ale płaje, magury, pttk kraj oraz inne wydawnictwa, których rewasz jest tylko dystrybutorem nie mogą liczyć na taki upust;Paveł pisze:Zamówienia i pieniążki przyjmuję w środy do 19 marca.
odp na pyt 3: pewnie i będzie, ale trudno powiedzieć kiedy, może jeszcze przed letnim.
wszyscy zainteresowanie,
w najbliższą środę na jajeczku będzie niepowtarzalna okazja by wpłacić pieniążki na zamawiane przewodniki. Zamówienia bez przedpłat nie będą realizowane.
w najbliższą środę na jajeczku będzie niepowtarzalna okazja by wpłacić pieniążki na zamawiane przewodniki. Zamówienia bez przedpłat nie będą realizowane.
Czyli konkretmniej moglbys podac ile mam jutrop rzyniesc za Bieszczady i Beskid Niski??
Bieszczady i Beskid Niski są po 25 pln za szt., podobnie pogórze przemyskie, jakby co 
-
Gość
Jeżeli ktoś jeszcze jest zainteresowany przewodnikami to można jeszcze do piątku nadsyłać zgłoszenia, a pieniążki przekazać na konto, którego nr wyślę po uprzednim zgłoszeniu mailowym, orlaperc (at) gmail.com.
-
Paveł
Towar pozyskany, po odbiór zapraszam do siedziby po 17:00 lub na Powiśle po 19:30, ale jeśli na Powiśle to proszę o sms do godz. 18:00 . mój nr bez zmian, 502852445