zaproszenie na obronę
- Marta Cobelto
zaproszenie na obronę
Jeżeli ktoś z Was... pasjonuje się socjologią...
albo po prostu ma ochotę dodać mi otuchy widokiem swojej znajomej buźki (w opresji naukowej),
to serdecznie zapraszam:
.................................................................
na obronę mojej pracy doktorskiej z socjologii, zatytułowanej "Przestrzeń kryjówek żydowskich w okupowanej Polsce".
Obrona odbędzie się w IFiS PAN, w środę, 15 października, o godzinie 11.00 w sali 154 w Pałacu Staszica.
Będzie mi niezwykle miło
Marta Cobel-Tokarska
albo po prostu ma ochotę dodać mi otuchy widokiem swojej znajomej buźki (w opresji naukowej),
to serdecznie zapraszam:
.................................................................
na obronę mojej pracy doktorskiej z socjologii, zatytułowanej "Przestrzeń kryjówek żydowskich w okupowanej Polsce".
Obrona odbędzie się w IFiS PAN, w środę, 15 października, o godzinie 11.00 w sali 154 w Pałacu Staszica.
Będzie mi niezwykle miło
Marta Cobel-Tokarska
Re: zaproszenie na obronę
Będę sie tego 15 urlopował, więc nie dam rady przybyć, ale już ściskam kciukasy na okoliczność obrony
Powodzenia!
Kwito
Powodzenia!
Kwito
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
A ja będę w robocie, ale życzę powodzenia. Na pewno będzie dobrze.
Pozdro
Pozdro
Maciek
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
MARTA!
Powodzenia na obronie pracy doktorskiej! Będę mocno trzymać kciuki! I wypytam jak było, bo mi takie cenne informacje przydadzą się za trzy lata jak moj doktoracik będę bronić
Pozdroofki
Ola
Powodzenia na obronie pracy doktorskiej! Będę mocno trzymać kciuki! I wypytam jak było, bo mi takie cenne informacje przydadzą się za trzy lata jak moj doktoracik będę bronić
Pozdroofki
Ola
"...ja zaś jeśli chodzi o to właśnie bardzo lubię błoto..."
(J. Brzechwa)
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą" (Fiodor Dostojewski)
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą" (Fiodor Dostojewski)
-
Asia Wołosz
Marta!
Pewnie już po obronie?;-)) To znaczy, że mogę już gratulować??? Wiem, wiem, gratulować na pewno mogę, ale czy już?:-))
GRATULACJE!!! Pani dr Marto:-)))
Ściskam serdecznie!
Asia Wołosz
Pewnie już po obronie?;-)) To znaczy, że mogę już gratulować??? Wiem, wiem, gratulować na pewno mogę, ale czy już?:-))
GRATULACJE!!! Pani dr Marto:-)))
Ściskam serdecznie!
Asia Wołosz
- Marcin Zarzycki
Z ostatniej chwili. MCT we wspanialym stylu sie obronila!
MZ
MZ
moje gratulacje dr Marto 
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
Gratulacje!!!!
Maciek
- Marta Cobelto
Tak, tak, to juuuż!!!
Dziekuję Wam wszystkim strasznie, strasznie bardzo - Zydze i Bogusi za godne reprezentowanie Klubu na uroczystości:), dzięki za telefony dodające otuchy tuż przed, dzięki Karusi za nieustanne "motywuję Cię"... i obrazek:), Przemkowi za szampana...
i wszystkim, którzy trzymali za mnie kciuki i wierzyli, że wszystko pójdzie dobrze, i tym którzy mi tak słodko gratulowali i gratulują:) Jesteście kochani.
Dzięki
nieustający uśmiech będzie teraz gościł na mojej twarzy - nooo, przez parę dni:)
Dziekuję Wam wszystkim strasznie, strasznie bardzo - Zydze i Bogusi za godne reprezentowanie Klubu na uroczystości:), dzięki za telefony dodające otuchy tuż przed, dzięki Karusi za nieustanne "motywuję Cię"... i obrazek:), Przemkowi za szampana...
i wszystkim, którzy trzymali za mnie kciuki i wierzyli, że wszystko pójdzie dobrze, i tym którzy mi tak słodko gratulowali i gratulują:) Jesteście kochani.
Dzięki
nieustający uśmiech będzie teraz gościł na mojej twarzy - nooo, przez parę dni:)