konkurs na najlepszą prezentację z podróży

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
Awatar użytkownika
Asia
Kontakt:

konkurs na najlepszą prezentację z podróży

Post autor: Asia »

Wrocław zaprasza :)
12-14 grudnia mamy Festiwal Prodróży i w tym roku w jego ramach odbędzie się konkurs na prezentację multimedialną. Jakieś tam nagrody będą, nie wiadomo jeszcze jakie. Ale nieważne, według mnie lans i sława najważniejsze :mrgreen: A więc wysyłajcie i przybywajcie :) Info pod adresem:

http://www.mdksrodmiescie.wroc.pl/index ... 3&Itemid=1

pozdr
wrocławski oddział SKG 8-)
Paveł

Re: konkurs na najlepszą prezentację z podróży

Post autor: Paveł »

Cisza. A może kol. Asia jak już dostanie wszystkie foty sama zorganizuje w imieniu skg pokaz i wygra?
Awatar użytkownika
Asia
Kontakt:

To się nazywa klasyczne odbicie piłeczki. Ale jakie ja bzdury mogę opowiedzieć o kierownictwu wyprawy na Kaczkar :twisted:
A kol.Paveł mógłby opowiedzieć o wyprawach ciekawszych i dalszych. A może po cichu siedzi i już szykuje zdjęcia z Bajkału :-P
Paveł

Post autor: Paveł »

to dopiero odbijanie piłeczki, i to na oczach publiki!
a co ja mogę powiedzieć, przecież nie ma nic ważniejszego niż głos zwykłego, szarego uczestnika wyprawy!
Awatar użytkownika
Asia
Kontakt:

To ja już publicznie nie będę z Prezesem odbijać piłeczki (chociaż swoją drogą pograłoby się w ping ponga...). Ale zanim zamilknę namawiam raz jeszcze wszystkich podróżujących w miejsca dalsze i bliższe do udziału w konkursie, a przy okazji odwiedzenia metropolii na zachodniej rubieży :!:
Awatar użytkownika
Wojtek

Post autor: Wojtek »

Troche niepowaznie to wyglada, jesli na dwa tygodnie przed zamknieciem I etapu nawet nagrody nie sa znane. Czy po prostu nie chca o nich napisac na stronie? :mrgreen:

W.
ODPOWIEDZ