[sobota 20.XII] Mój Chojnowski PK

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
Zby.

[sobota 20.XII] Mój Chojnowski PK

Post autor: Zby. »

Wycieczka:
po Chojnowskim Parku Krajobrazowym. Planowany dystans - około 17,5km, z możliwością przedłużenia o 7,5km.

Zbiórka 9:45 pętla Metro Wilanowska, na przystanku 710 - odjeżdżamy punkt 10:00. Jedziemy do przystanku STOCER.
Potrzebne będą dwa bilety podmiejskie - na przejazd tam i powrót. Wystarczą 40 minutowe, dla użytkowników kart miejskich, powinny wystarczyć dwa 20 minutowe.

Powrót planowany z tego samego przystanku, około godziny 16.

Trasa biegnie zielonym szlakiem do rezerwatu Chojnów, dalej niebieskim do Rez.Obory i żółtym powrót. ewentualnie można przedłużyć o 7,5km pętelki przy Rez.Chojnów - czarny szlak Szlak Zabytków Przyrody.

Należy zabrać obuwie i strój odpowiedni do pogody, coś do jedzenia, ciepłe picie, coś słodkiego.
Mile widziany aparat fotograficzny.

Wycieczka zgłoszona do OM-PTTK, więc dla członków PTTK będzie ubezpieczenie od NNW, reszta ubezpiecza się we własnym zakresie.
Potwierdzane będą punkty do odznak TP i OTP, które to można zdobyć na trasie.

Wcześniejszy kontakt niewymagany, wycieczka odbędzie się niezależnie od liczby osób i pogody :D

Do zobaczenia,
Zby.
Obrazek
Zby.

Re: [sobota 20.XII] Mój Chojnowski PK

Post autor: Zby. »

Dziękuję osobom z SKG, które wybrały się na mój rajd, za uczestnictwo. Bardzo miło się z Wami chodziło - polecam się na przyszłość. :)
Zdjęcia wkrótce.
Obrazek
ODPOWIEDZ