Manewry linowe
Re: Manewry linowe
Widzę, że moja opcja zaczyna przeważać Mam nadzieję, że dacie się skusić na piątek
Co do soboty, jak napisał Tomek, trochę za późno na taki pomysł A poza tym w sesji każda godzina jest cenna, co tu mówić o całym dniu!
Co do soboty, jak napisał Tomek, trochę za późno na taki pomysł A poza tym w sesji każda godzina jest cenna, co tu mówić o całym dniu!
Pewnie, że nie jest, dlatego termin czwartek/piątek jest aktualny. A jak ktoś chce jechać z Pawłem na bunkry, to mu przecież nikt nie zabroni.
I nie bałagan, tylko twórczy ferment
I nie bałagan, tylko twórczy ferment
jutro odpada....ja ma egzamin w poniedziałek więc ponownie: tylko piątek
Mi zależy tylko żeby było PO czwartku w przyszłym tygodniu, czyli piatek jest ok.
Azymucik
-
Ja jestem za piątkiem
"...pod górę tam gdzie wieje wiatr
Niech prowadzą moje marzenia"
Dobra, nie ma co ciągnąć: piątek, godzina 20.
Casting na miejsce trwa, na razie żółtą koszulkę lidera dzierży most świętokrzyski
Casting na miejsce trwa, na razie żółtą koszulkę lidera dzierży most świętokrzyski
Zacnym terminem piątek następujący jest. A dobór miejsca wskazujący na most świetokrzyski jeszcze zacniejszym pomysłem w samym sobie jest niż sam termin. Zaiste będę rad mogąc uczestniczyć.
Ave Sekcja
Ave Sekcja
O to chodzi jedynie, by naprzód wciaż iść śmiało, bo zawsze się dochodzi, gdzie indziej niż się chciało.
Hello:D
niejaka Aleksandra Kuich z wysokogórskiego, Agentka z forum wyraża chęć uczestnieczenia w manewrach. piszę w jej imieniu bo wyżej Wymieniona nie ma aktualnie dostępu do neta:D
pozdrawiam
niejaka Aleksandra Kuich z wysokogórskiego, Agentka z forum wyraża chęć uczestnieczenia w manewrach. piszę w jej imieniu bo wyżej Wymieniona nie ma aktualnie dostępu do neta:D
pozdrawiam
to może i ja się zgłoszę chociaż Wam powiem, że pewnie będziecie mnie musieli podszkolić
Karolina (kurs turystyki zimowej)
Karolina (kurs turystyki zimowej)
w zasadzie to o podszkolenie właśnie chodzi
właśnie tak a propos to ja też pierwszy raz w zasadzie z liną będe miał do czynienia. kiedyś byłem na sztucznej ściance ale tylko godzine poprzedzone to było ultraexpressowym kursem obsługi uprzęży, liny i kubka, asekuracji, wiązania ósemki
To jak? spotykamy się od razu "pod mostem" czy najpierw jakiś teoretyczny wstęp dla zielonych (czyli np. dla mnie )na kwaterze? jeśli takowej trzeba użyczyć to służę uprzejmie . Jeśli nie ma takiej potrzeby to rozumiem, że widzimy się jutro o 20 "pod mostem"?
Jeżeli to nie problem, to rzeczywiście spotkajmy się u Ciebie - łatwiej będzie wyłożyć teorię i obdzielić sprzętem. Podaj tylko adres, tam wbijamy.
No, i spóźnialscy nie dostaną batów od wszystkich za stanie na mrozie, tylko ode mnie za sam fakt spóźnienia
No, i spóźnialscy nie dostaną batów od wszystkich za stanie na mrozie, tylko ode mnie za sam fakt spóźnienia
Spoko, żaden problem
Adres:
ul. Tamka 19/23, m. 22, piętro 4
Dojazd jest banalnie prosty; z metra Świętokrzyska prawie każdym autobusem (oprócz 178, nie wykluczam że coś jeszcze nie jedzie w tę stronę) 2 przystanki w stronę Wisły, na Tamce przystanek Topiel. Z drugiej strony jadąc, oczywiście przystanek o tej samej nazwie. Wejście na prawo od rossmana.
No chyba jaśniej się nie da...
Więc zgodnie z planem zapraszam wszystkich jutro na dwudziestą.
Ps. Jeśli ktoś chce wziąć jakieś ciastka lub chipsy to nie będę robił problemów
Adres:
ul. Tamka 19/23, m. 22, piętro 4
Dojazd jest banalnie prosty; z metra Świętokrzyska prawie każdym autobusem (oprócz 178, nie wykluczam że coś jeszcze nie jedzie w tę stronę) 2 przystanki w stronę Wisły, na Tamce przystanek Topiel. Z drugiej strony jadąc, oczywiście przystanek o tej samej nazwie. Wejście na prawo od rossmana.
No chyba jaśniej się nie da...
Więc zgodnie z planem zapraszam wszystkich jutro na dwudziestą.
Ps. Jeśli ktoś chce wziąć jakieś ciastka lub chipsy to nie będę robił problemów