wyjazd w Alpy
Re: wyjazd w Alpy
To co z tymi manewrami? Może zamiast na bunkry wypad w skały?
"Interesuje mnie wspinanie. Kropka." Mark Twight
"Bez mocy to bez sensu" Wojciech Grochowski
a może jednak na bunkry? bliżej, szybciej, taniej....więcej osób będzie mogło przyjść. Pytanie: kiedy? Może ostatni weekend maja?
Jakby ktoś miał ochotę to możemy zrobić rozgrzewkę już w tą niedzielę. Kombinujemy uprzęże, samochód, grilla i jazda 

-
Przypominam o zakazie grillowania
http://www.kw.warszawa.pl/aktualnosci/k ... y_o_bunkry
oraz o obowiązku zgłoszenia leśniczemu swojej obecności
http://www.kw.warszawa.pl/aktualnosci/k ... lesniczemu
Pozdrawiam
Wojtek
http://www.kw.warszawa.pl/aktualnosci/k ... y_o_bunkry
oraz o obowiązku zgłoszenia leśniczemu swojej obecności
http://www.kw.warszawa.pl/aktualnosci/k ... lesniczemu
Pozdrawiam
Wojtek
"Somewhere between the bottom of the climb and the summit is the answer the mystery why we climb."
- Greg Child

O zasadach w Czosnowie wiem. Myślałem o Janówku.
aaa....ja mam 1 i 2.06 egzaminy bo postanowili zrobić wszystko przed sesją a nie w sesji, nie wiem dlaczego. Może jednak pierwszy weekend czerwca?
no i to bunkry...a same Tatry to jakoś pod koniec czerwca, tak? nie?

Tak wam się wetnę z innej beczki:
Chciałbym zapytać, czy, kto i ewentualnie czego będzie potrzebował do wypożyczenia z Bazy sprzętowej?
Zakładam, że wszyscy już albo sprzęcior kupiliście, albo macie to w planach, tym niemniej właśnie przymierzam się do uzupełnienia bazy o raki/czekan i jeżeli będą zdeklarowani "wypożyczacze", to dość rozsądne byłoby kupienie sprzętu pod nich (np. kwestia długości czekana czy preferowanych raków)
Jakby co, dajcie znać
Pozdro!
Chciałbym zapytać, czy, kto i ewentualnie czego będzie potrzebował do wypożyczenia z Bazy sprzętowej?
Zakładam, że wszyscy już albo sprzęcior kupiliście, albo macie to w planach, tym niemniej właśnie przymierzam się do uzupełnienia bazy o raki/czekan i jeżeli będą zdeklarowani "wypożyczacze", to dość rozsądne byłoby kupienie sprzętu pod nich (np. kwestia długości czekana czy preferowanych raków)
Jakby co, dajcie znać

Pozdro!
-
Jak tak stawiasz sprawę, to powinna być jeszcze w wypożyczalni opcja wykupienia sprzętu na własność po pewnym okresie leasingowania 

"Somewhere between the bottom of the climb and the summit is the answer the mystery why we climb."
- Greg Child

Hej.Tak ja już deklaruje wypożyczenie w sierpniu raków i czekana.Hmm...o ile ten wyjazd w Alpy w ogole wypali...ccrc pisze:Tak wam się wetnę z innej beczki:
Jakby co, dajcie znać![]()
Pozdro!
No Kasia ja w tej samej sytuacji.Od 20 maja do 15 czerwca same zaliczenia i juz egzaminy więc u mnie wyjazd jakikolwiek odpada.Są jednak priorytety;)A wyjazd chyba pod koniec czerwca.Zreszta dla Ciebie Kasiu mam propozycje nie do odrzucenia ale szczegóły przy najbliższej okazji;)Kasiek pisze:aaa....ja mam 1 i 2.06 egzaminy bo postanowili zrobić wszystko przed sesją a nie w sesji, nie wiem dlaczego. Może jednak pierwszy weekend czerwca?
no dobra, to jak z tymi bunkrami? przyłączam się do MałejMi, że im późniejszy termin tym lepiej, no i co z tatrami w czerwcu, chyba większość z nas jest z Prawa (a przynajmniej tak mi się wydaje...) więc kiedy kończycie sesje i będziecie wolni?
i czy mamy jak dojechac w te alpy? to już nie zbliża się termin ustalania konkretów?
Mi, przemyśl początek lipca
i czy mamy jak dojechac w te alpy? to już nie zbliża się termin ustalania konkretów?

Mi, przemyśl początek lipca

Tak.Podpisuję sie pod prośbą o konkrety.Powinniśmy juz znać mniej wiecej termin wyjazdu w Tatry w czerwcu i czy taki w ogole będzie ile osób deklaruję się pojechać.To samo tyczy sie Alp oczywiście:)
Kasiu co do początku lipca to jestem zdecydowana tylko teraz musimy wiedzieć kiedy ten wyjazd w czerwcu aby mieć choć chwile przerwy pomiędzy tymi dwoma wypadami:)Co by sił nie zabrakło;)
Kasiu co do początku lipca to jestem zdecydowana tylko teraz musimy wiedzieć kiedy ten wyjazd w czerwcu aby mieć choć chwile przerwy pomiędzy tymi dwoma wypadami:)Co by sił nie zabrakło;)
Mówiąc całkowicie we własnym imieniu, to ja ma wolny ostatni weekend maja, nie wiem jeszcze jak go spożytkuje, ale albo te bunkry albo jakiś inny fajny wyjazd
. Zarówno teraz jak i od po tym terminie egzaminy... 

ja mam egzaminy od teraz do 9.06 więc czasu nie mam...ale po 9.06 mam go tyle, że nie wiem co z nim zrobię
więc wtedy bardzo chętnie gdzieś pojadę

Przychodzcie w srody do knajpy,ci ktorzy chca jechac.Tam obgadamy wyjazd.Pozdr Paweł