Noga we wtorek
- Marcin Zarzycki
Re: Noga we wtorek
No i moze ta tajemnicza instytucja nam pomoze...
Ja wolę czwartek, ale okazyjny wtorek nie jest zły.
Też wolę ludzkie pory czyli po 19:00 ( i tak już nie ma różnicy w naświetleniu/temperaturze)
Też wolę ludzkie pory czyli po 19:00 ( i tak już nie ma różnicy w naświetleniu/temperaturze)
W tym tygodniu znowu mamy rezerwację na wtorek, godz. 21. Kto będzie?
Oprócz tego rezerwacja jest też na czwartek o 18. Mi ten termin nie pasuje, ale jeśli zbierze się odpowiednia liczba chętnych, to grajcie:). Może niech ogarnia to Michał Pluta.
Oprócz tego rezerwacja jest też na czwartek o 18. Mi ten termin nie pasuje, ale jeśli zbierze się odpowiednia liczba chętnych, to grajcie:). Może niech ogarnia to Michał Pluta.
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
Ja wolę czwartek o 18:00. A jak z resztą?
Maciek
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Ja bardzo chetnie zawitam we wtorek o 21. Chetnie pokopam troche! Czwartek niestety odpada
O to chodzi jedynie, by naprzód wciaż iść śmiało, bo zawsze się dochodzi, gdzie indziej niż się chciało.
-
Może po kolei, niech każdy wpisze swoją preferencję z informacją czy ewentualnie stawiłby się gdybyśmy jednak grali drugiego dnia.
"Tak to się robi w Szczecinie"
- Marcin Zarzycki
Jestem za wtorkami. Kazda godzina popoludniowo/wieczorna.
MZ
MZ
Powinienem WSZYSTKICH przeprosić.
Ale mimo wcześniejszych zapewnień że mnie nie będzie na piłce, jednak postawię swoją nogę na wieczornej murawie (jeżeli oczywiście mecz dojdzie do skutku).
pOzdr
Ale mimo wcześniejszych zapewnień że mnie nie będzie na piłce, jednak postawię swoją nogę na wieczornej murawie (jeżeli oczywiście mecz dojdzie do skutku).
pOzdr
Mirek von Niemiroff vel Niemirek
Skandal! Co za niesłowność!
Będzie jeszcze Janek Sawicki, Jaś prawdopodobnie też (potwierdzi jutro), będzie Kasia.
Czyli mamy już 7 osób. No to dalej ze zgłoszeniami proszę! Może ktoś z kursantów? Nie trzeba być klubowiczem z 10-letnim stażem żeby przychodzić na piłkę;)
Zyga, o tej porze musimy mieć własną piłkę - weźmiesz?
Będzie jeszcze Janek Sawicki, Jaś prawdopodobnie też (potwierdzi jutro), będzie Kasia.
Czyli mamy już 7 osób. No to dalej ze zgłoszeniami proszę! Może ktoś z kursantów? Nie trzeba być klubowiczem z 10-letnim stażem żeby przychodzić na piłkę;)
Zyga, o tej porze musimy mieć własną piłkę - weźmiesz?
-
Wezmę, co prawda nie jestem Zygą, ale mam jego piłkę.
- Marcin Zarzycki
Rozumiem, ze gramy jutro (we wtorek) o 21? Jesli tak, to bede.
MZ
MZ
-
Czwartek raczej nie wypali, ale na jutro według moich wyliczeń, razem z niepotwierdzonym Jasiem, mamy 9 osób, więc 12 powinno się uzbierać.
To dodaję jeszcze Janka Otto (który grał z nami ostatnie mecze), być może ze znajomymi.
Jeśli chodzi o mnie to co drugi czwartek (również ten pojutrze) u mnie odpada.
Aga, może dasz radę? Maciek, jw?
Jeśli chodzi o mnie to co drugi czwartek (również ten pojutrze) u mnie odpada.
Aga, może dasz radę? Maciek, jw?
-
Przypominam że to właśnie dzisiaj o godzinie 21.00 na Orliku przy skrzyżowaniu Kazimierzowskiej z Madalińskiego będziemy grali w piłkę. Zapraszam tegoroczne kursantki i kursantów i proszę o potwierdzanie obecności na forum.