kursówka 28-29 listopada 2009
kursówka 28-29 listopada 2009
Informacje na temat 4. kursówki są już na stronie http://www.skg.uw.edu.pl/harmonogram-zaj/562
pierwsze obowiązkowe spotkanie organizacyjne odbędzie się po wykładzie, 18 listopada 2009.
pierwsze obowiązkowe spotkanie organizacyjne odbędzie się po wykładzie, 18 listopada 2009.
Re: kursówka 28-29 listopada 2009
Spotkanie już jutro, po wykładzie. OBOWIĄZKOWE!
Cześć, ponieważ jestem teraz chory i raczej nie przyjdę na dzisiejszy wykład, to czy mogę zgłosić się na tę kursówkę via internet? Wojtek Zając
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
tak, udało się.
UWAGA!
w związku ze sporym zainteresowaniem i potwierdzonym uczestnictwem co najmniej dwóch instruktorów dokonaliśmy podziału na dwie grupy. Szczegóły wraz ze wczorajszymi ustaleniami znajdują się w harmonogramie kursu: http://www.skg.uw.edu.pl/harmonogram-zaj/562.
W związku z tym proszę osoby z grupy B, które nie posiadają jeszcze tematu gawędy przewodnickiej o zgłoszenie się do następujących zagadnień:
1. torfowiska Orawy
2. dzieje osadnictwa na Orawie
3. warsztat kamieniarski w Białym Potoku
4. orawscy płóciennicy
5. miejscowość Podwilk
w terminie do 20.11 do godz. 17:00. po tym terminie uruchomimy tajemniczą maszynę losującą.
w związku ze sporym zainteresowaniem i potwierdzonym uczestnictwem co najmniej dwóch instruktorów dokonaliśmy podziału na dwie grupy. Szczegóły wraz ze wczorajszymi ustaleniami znajdują się w harmonogramie kursu: http://www.skg.uw.edu.pl/harmonogram-zaj/562.
W związku z tym proszę osoby z grupy B, które nie posiadają jeszcze tematu gawędy przewodnickiej o zgłoszenie się do następujących zagadnień:
1. torfowiska Orawy
2. dzieje osadnictwa na Orawie
3. warsztat kamieniarski w Białym Potoku
4. orawscy płóciennicy
5. miejscowość Podwilk
w terminie do 20.11 do godz. 17:00. po tym terminie uruchomimy tajemniczą maszynę losującą.
Hej, dziękuję serdecznie Pavle za uwzględnienie mojej prośby i dopisanie mnie do kursówki. Pragnę zgłosić się do gawędy na temat miejscowości Podwilk. Mam nadzieję, że tym razem nie zdarzy się już nic nieoczekiwanego, co mogłoby zmusić mnie do rezygnacji z tej kursówki (z kursówki 21-22 XI musiałem zrezygnować z powodu przeziębienia).
Pozdrawiam
Wojtek Zając
Pozdrawiam
Wojtek Zając
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
To mnie też proszę łaskawie dopisać. Jak się domyślam do grupy B (jak Barany?).
Maciek
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
Hey,
Zgodnie z umową, droga Marto, zgłaszam się karnie na forum! Dzięki za dopisanie mnie do grupy:) Do zobaczenia w środę:)
Zgodnie z umową, droga Marto, zgłaszam się karnie na forum! Dzięki za dopisanie mnie do grupy:) Do zobaczenia w środę:)
"W życiu piękne są tylko chwile"
a więc komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady i rozpoczynamy losowanie czterech szczęśliwych nazwisk. Oto wyniki:
1. torfowiska Orawy - Kryński Michał
2. dzieje osadnictwa na Orawie - Bieńko Beata
3. warsztat kamieniarski w Białym Potoku - Staroń Gosia
4. miejscowość Podwilk - Wojtek Zając
1. torfowiska Orawy - Kryński Michał
2. dzieje osadnictwa na Orawie - Bieńko Beata
3. warsztat kamieniarski w Białym Potoku - Staroń Gosia
4. miejscowość Podwilk - Wojtek Zając
nie wiem czy to pytanie powinno byc w tym temacie..ale...czy bedzie jakas kursowka 5-6 grudnia?i jesli tak to kiedy jest pierwsze spotkanie organizacyjne?w sensie czy juz w te srode?
Sądząc po tytule i treści - nie bardzo w tym miejscu
a informacje o wyjazdach jak zwykle w harmonogramie kursu: http://www.skg.uw.edu.pl/harmonogram-zaj. Szukajcie a znajdziecie.

no tak,jakos zapomnialam o harmonoramie,dzieki;]
Hmm, mam pytanie co do maszyny losującej.
Wysłełm Ci Pawle 20 listopada o 13.09 (czyli jeszcze przed terminem losowania) maila z prośbą o dopisanie mnie i koleżanki do grupy B na tą kursówkę. Wtedy jeszcze w grupach było nieparzyście i akurat, bo chcieliśmy się dopisać od tej samej. Wybraliśmy także 2 tematy gawędy dla siebie (właśnie z tych co zostały), a z tego co widzę nie zostało to uwzględnione:/
Czy to znaczy że nie możemy jechać na tą kursówkę?
Adam Szaranik
Wysłełm Ci Pawle 20 listopada o 13.09 (czyli jeszcze przed terminem losowania) maila z prośbą o dopisanie mnie i koleżanki do grupy B na tą kursówkę. Wtedy jeszcze w grupach było nieparzyście i akurat, bo chcieliśmy się dopisać od tej samej. Wybraliśmy także 2 tematy gawędy dla siebie (właśnie z tych co zostały), a z tego co widzę nie zostało to uwzględnione:/
Czy to znaczy że nie możemy jechać na tą kursówkę?
Adam Szaranik
Tymczasem jutro po wykładzie drugie obowiązkowe spotkanie informacyjno-organizacyjne.
-
Ja niestety muszę zrezygnowac z kursówki. Na ostatniej trochę podniszczyłem sobie kolano, spodziewałem się że do wesela sie zagoi ale obecny stan wskazuje że w ten weekend raczej nie byłoby za wesoło. (Tym samym osieracam konflikty religijne.)
Przepraszam za ew. wynikłe kłopoty organizacyjne,
Michał Łasica
Przepraszam za ew. wynikłe kłopoty organizacyjne,
Michał Łasica