Autokarówka - wątek organizacyjny
-
Re: Autokarówka - wątek organizacyjny
Jeśli znajdzie się miejsce można umieścić taki znaczek:
- Załączniki
-
- bezalkoholowy.jpeg (3.52 KiB) Przejrzano 7890 razy
"Tak to się robi w Szczecinie"
Michale, taki symbol na starcie może zrazić, a nie zachęcić
Proponuję malutki napis z boku plakatu, do góry nogami i w lustrzanym odbiciu : "wyjazd bezalkoholowy" . Zawsze to jakaś informacja o charakterze wyjazdu
.

Proponuję malutki napis z boku plakatu, do góry nogami i w lustrzanym odbiciu : "wyjazd bezalkoholowy" . Zawsze to jakaś informacja o charakterze wyjazdu

Można też umieścić ten znaczek i dać pod nim napis: "WYJAZD BEZ SZKŁA". Ci, co mają słabość do procentów zrozumieją i nie wezmą alkoholu, a Ci, co nie zrozumieją, i tak nie wezmą, bo jeśli nie rozumieją, to z alkoholem dużo wspólnego nie mają 

"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
-
Upierać się nie będę, natomiast wcięło zasadniczą część mojej wcześniejszej wypowiedzi.
Na spotkaniu musi być osoba odpowiedzialna za zebranie zaliczek i ktoś dobrze znający trasę oraz atrakcje. Dopytam się dzisiaj Jędrka czy mamy możliwość wystawienia jakiegokolwiek dokumentu potwierdzającego wpłatę.
Na spotkaniu musi być osoba odpowiedzialna za zebranie zaliczek i ktoś dobrze znający trasę oraz atrakcje. Dopytam się dzisiaj Jędrka czy mamy możliwość wystawienia jakiegokolwiek dokumentu potwierdzającego wpłatę.
-
Hejo
Więc jako odpowiedzialny chciałbym zdementować spotkanie informacyjne w dniu 31.03 , z kilku powodów:
- nie ma jeszcze plakatów i żadnych informacji dla ludzi
- jest to środa przed świętami więc ludzie już po części do domu pojadą
- mało ważne ale jest jest to spotkanie SKG
i pewnie jeszcze kilka argumentów by się znalazło
Więc pozostaje spotkanie 7 kwietnia.
Kto się orientuje logistycznie czy ta sala w której są wykłady będzie wolna?? Bo trzeba to doprecyzować na plakacie a BUW to nie najlepsze miejsce na spotkanie.
Myślę że tak jak pisał Michał P. potrzebny jest ktoś kto był w grupie od harmonogramu, zna trasę i atrakcje, w sumie to tyle, bo ja pieniądze mogę zebrać.
heja
M.
Więc jako odpowiedzialny chciałbym zdementować spotkanie informacyjne w dniu 31.03 , z kilku powodów:
- nie ma jeszcze plakatów i żadnych informacji dla ludzi
- jest to środa przed świętami więc ludzie już po części do domu pojadą
- mało ważne ale jest jest to spotkanie SKG
i pewnie jeszcze kilka argumentów by się znalazło
Więc pozostaje spotkanie 7 kwietnia.
Kto się orientuje logistycznie czy ta sala w której są wykłady będzie wolna?? Bo trzeba to doprecyzować na plakacie a BUW to nie najlepsze miejsce na spotkanie.
Myślę że tak jak pisał Michał P. potrzebny jest ktoś kto był w grupie od harmonogramu, zna trasę i atrakcje, w sumie to tyle, bo ja pieniądze mogę zebrać.
heja
M.
-
Znam harmonogram, na spotkaniu mogę się pojawić. Co prawda zajęcia zaczynają się dopiero od 8-go, ale to chyba i tak najlepszy termin. Dopytam się o salę.
- Basia Skompska
Mateusz, dzięki za szybki odzew 
Ja również mogę być na spotkaniu 7 kwietnia. Myślę, że jedno spotkanie starczy.
Z tym znaczkiem dot.alkoholu bym nie przesadzała. Wystarczy małym druczkiem na plakacie napisać o bezalkoholowym charakterze wyjazdu, bez nadmiernego eksponowania tego faktu.
Michał, fajnie, że zgłosiłeś się do zorganizowania sali!
pozdrawiam
B.

Ja również mogę być na spotkaniu 7 kwietnia. Myślę, że jedno spotkanie starczy.
Z tym znaczkiem dot.alkoholu bym nie przesadzała. Wystarczy małym druczkiem na plakacie napisać o bezalkoholowym charakterze wyjazdu, bez nadmiernego eksponowania tego faktu.
Michał, fajnie, że zgłosiłeś się do zorganizowania sali!
pozdrawiam
B.
Niestety, dofinansowania nam nie przyznano

-
- złodzieje, złodzieje, bandyci i jeszcze raz złodzieje.Magdalena pisze:Niestety, dofinansowania nam nie przyznano
M.
-
O której jest jutro spotkanie autokarówkowe??
M.
M.
No i pijacy. Bo każdy pijak to złodziej.Mateusz_Człap pisze:złodzieje, złodzieje, bandyci i jeszcze raz złodzieje.
W.
- Basia Skompska
Nie otrzymałam informacji o której dokładnie godzinie odbędzie się jutrzejsze spotkanie autokarówkowe, ale ponieważ wykład jest o 17:30, myślę, że będzie ono po wykładzie i egzaminie czyli w okolicach 19:30-20:00.
Pamiętajcie, że spotkanie jest obowiązkowe. Jeśli ktoś jutro nie może się pojawić, a wybiera się na autokarówkę, niech da mi znać ( Michał Bekey nie musi:))
A jeśli chodzi o dofinansowanie... No trudno. taki lajf
Cieszę się, że złożyliśmy ten wniosek, przynajmniej część z nas mogła się przy okazji czegoś praktycznego nauczyć 
Pozdrawiam
Druhna
Pamiętajcie, że spotkanie jest obowiązkowe. Jeśli ktoś jutro nie może się pojawić, a wybiera się na autokarówkę, niech da mi znać ( Michał Bekey nie musi:))
A jeśli chodzi o dofinansowanie... No trudno. taki lajf

Pozdrawiam
Druhna
Cześć.
W sumie średnio udało mi się jak do tej pory odezwać, ale jak najbardziej chciałbym się wybrać na autokarówkę. Niestety jutro mnie nie będzie, ale Michał Pluta reprezentuje moje interesy
Mogę dużo gadać w tym autokarze generalnie - nawet więcej niż inni, jeśli to jakoś wyrówna moje dotychczasowe milczenie.
W sumie średnio udało mi się jak do tej pory odezwać, ale jak najbardziej chciałbym się wybrać na autokarówkę. Niestety jutro mnie nie będzie, ale Michał Pluta reprezentuje moje interesy

Adamie - wielbię Cię!YETI pisze: Proponuję malutki napis z boku plakatu, do góry nogami i w lustrzanym odbiciu
Adamie - Wpier_ol masz.
Kto nie ma brzucha ten kiepsko
A góry to do niczego są.
A góry to do niczego są.