Na dzisiejsze wykłado-warsztaty zapraszam z mapami gór, najchętniej:
- Beskid Niski
- Bieszczady
- Beskid Sądecki
- Pogórza
Oczywiście raczej nie kupujcie specjalnie tylko skorzystajcie ze swoich przydomowych zasobów.
Zaczynamy w sali konferencyjnej (w bud. Samorządu, czyli tam gdzie często) punktualnie o 17:45.
WYKŁADY XXIX KURSU PRZEWODNIKÓW GÓRSKICH
- Basia Skompska
Re: WYKŁADY XXIX KURSU PRZEWODNIKÓW GÓRSKICH
Mam pytanko:
Czy w najbliższą środę jest wykład?
Bo chyba ktoś mówił, że nie ma, ale wolę się upewnić...
Pozdrawiam !
Druhna
Czy w najbliższą środę jest wykład?
Bo chyba ktoś mówił, że nie ma, ale wolę się upewnić...
Pozdrawiam !
Druhna
Rzeczywiście...
Z uwagi na wolne dni padła propozycja zmiany terminu wykładu na następną środę. Propozycja została zaakceptowana, więc wykładu, a właściwie ćwiczeń nie będzie.
Nie ma w środę zajęć!
Pozdrawiam
Michał.
Z uwagi na wolne dni padła propozycja zmiany terminu wykładu na następną środę. Propozycja została zaakceptowana, więc wykładu, a właściwie ćwiczeń nie będzie.
Nie ma w środę zajęć!

Pozdrawiam
Michał.
Witam,
Przypominam, że jutro o 20.00, zgodnie z zapowiedzą odbedzie się pokaz slajdów pt. Góry Świata. Jest to pokaz organizaowany specjalnie dla Was więc organizatorzy Was serdecznie zapraszają.
Dodatkowo informuję, że w ramach kursu jesteście zobowiązani uczestniczyć w rozstawianiu, składaniu bazy lub w bazowaniu. W związku z tym zapoznajcie się z wątkiem o rozstawianiu bazy.
Przypominam, że jutro o 20.00, zgodnie z zapowiedzą odbedzie się pokaz slajdów pt. Góry Świata. Jest to pokaz organizaowany specjalnie dla Was więc organizatorzy Was serdecznie zapraszają.
Dodatkowo informuję, że w ramach kursu jesteście zobowiązani uczestniczyć w rozstawianiu, składaniu bazy lub w bazowaniu. W związku z tym zapoznajcie się z wątkiem o rozstawianiu bazy.
- Basia Skompska
A kto będzie pokazywał slajdy ? Ja wiem tylko o niejakiej Annie Kwitowskiej zwanej kiedyś Skompską
, ale ciekawa jestem kto będzie jeszcze?