PRZEJSCIE LETNIE
- Jędrzej Ochremiak
Re: PRZEJSCIE LETNIE
ja chyba też:) 

I co? Spotykamy sie? Na przyklad w srode?
Ile nas jest? Jak stoimy ze sprzetem? Kto kupuje bilety? Za co? Ja takie pytania moge mnozyc
.
W.
Ile nas jest? Jak stoimy ze sprzetem? Kto kupuje bilety? Za co? Ja takie pytania moge mnozyc

W.
Ostatnio zmieniony 2007-06-25, 18:18 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
No i się zaczęło... 

No wlasnie sie NIE zaczelo
W.

W.
Zaczęło zaczęło
spotykamy się w środe na oficjalne spotkanie przed letnim na Powiślu o godzinie 19stej, dzisiaj wszyscy zainteresowanie dostanął od Arka na ten temat maila.

Ostatnio zmieniony 2007-06-25, 18:28 przez Neo, łącznie zmieniany 1 raz.
a odpowiadając od razu na pytania już postawione- jest nas 14 osób, ze sprzętem stoimy jak na razie średnio na jeża chociaż jak sądzę sytuacja wyklaruje się w środe, bilet grupowy kupuję ja, wszystkie szczegóły w środę... 

Mnie jutro nie będzie ale jako wzorowy walet pojawię się w środę 4 lipca. Już nie mogę się doczekać larwowania.
Mariusz? Larwą? hm...
A jednak przechodzenie z jednej kategorii do drugiej jest jak najbardziej możliwe
teraz trzeba się zastanowić czy to awans czy degradacja :)W takim razie do zobaczenia w przyszłą środę.

A może wtyczka Wojtka? A może piąta kolumna? A może po prostu stęskniłem sie za wiadereczkiem w plecaczku? A tak naprawdę to bolą mnie palce od pisania i muszę dać im odpocząć i skończyły mi się kartki w notesie.
Pewnie dowiem sie jutro, bo będę na spotkaniu - będzie się działo - ale 100zł o których dziś się dowiedziałem są zaliczką jakiej kwoty?
Pozdrawiam wszystkie osoby uczestniczące w XXVI Kursie Przewodnickim
Naprawdę pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkie osoby uczestniczące w XXVI Kursie Przewodnickim
Naprawdę pozdrawiam
Do wszystkich niezdecydowanych: macie czas do poniedziałku, potem proooosze zdecydujcie się 
W środę kolejne spotkanie-przed-letnim. Z braku lepszej lokalizacji o 19 na Powiślu. Do zobaczenia
Przypominam o zaliczce 100 złotych którą wpłacamy do Arka, jeśli ktoś jeszcze tego nie zrobił.

W środę kolejne spotkanie-przed-letnim. Z braku lepszej lokalizacji o 19 na Powiślu. Do zobaczenia

Przypominam o zaliczce 100 złotych którą wpłacamy do Arka, jeśli ktoś jeszcze tego nie zrobił.
hej!
mm takie pytanko: gdzie można kupić cudowne mapki Gorganów...w W-wie. Pytam, bowiem jakaś banda wczasowiczów powykupowała je z Podróżnika i Atlasu i nie wiem gdzie tego szukać...
Nagle wszystkim się w Gorgany zaczęło chcieć jeździć...
Już teraz wdzięczna za ewentualną informację na wskazany powyżej temat niżej podpisana
Ola
mm takie pytanko: gdzie można kupić cudowne mapki Gorganów...w W-wie. Pytam, bowiem jakaś banda wczasowiczów powykupowała je z Podróżnika i Atlasu i nie wiem gdzie tego szukać...
Nagle wszystkim się w Gorgany zaczęło chcieć jeździć...
Już teraz wdzięczna za ewentualną informację na wskazany powyżej temat niżej podpisana
Ola
Ja swoje mapy kupowałam w Podróżniku, z tego co wiem Arek również. Sprawdź może w "zwyczajnych" księgarniach takich jak chociażby empik, może tam coś będzie, np mapa 250 która nazywa się Karpaty Ukraińskie. Co do dokładniejszych map- niestety nie poradzę niczego konkretnego. Będziesz w środę? Pozdrawiam serdecznie
W czwartek w Podrozniku byly... Rozumiem, ze wyszly? Jakis czas temu - to a propos zwyklych ksiegarn - widzialem Gorgany w Trafficu.
A poza tym - PO CO WAM MAPY?
. Przeciez poza Ania i Arkiem to reszta tam jedzie na wczasy
.
W.
A poza tym - PO CO WAM MAPY?

W.