Biegówki w czwartek

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
Awatar użytkownika
Basia Skompska

Biegówki w czwartek

Post autor: Basia Skompska »

W najbliższy czwartek, 6. stycznia wybieram się na biegówki do Lasu Kabackiego. Miło będzie pojeździć w kilka osób, więc jeśli ktoś z Was miałby ochotę się wybrać - zapraszam.
Spotykamy się o 10:30 w Powsinie - przy wypożyczalni sprzętu sportowego.
Na miejscu można wypożyczyć buty i narty. Z tego co wiem są tam duże kolejki, więc polecam przyjść jeszcze przed otwarciem wypożyczalni (czynna od 10:00) i zająć sobie miejsce - bo w czwartek może być sporo chętnych.

Pozdrawiam i do zobaczenia!
Druhna

P.S. Jeśli ktoś się zdecyduje, proszę o kontakt: basia.skompska :@: gmail.com
Awatar użytkownika
pomyslowydobromir

Re: Biegówki w czwartek

Post autor: pomyslowydobromir »

hej, pyszny pomysł:) ja będę na 95%. A tak a propos, może ktoś, kto się jutro wybiera, miałby pożyczyć dodatkowy sprzęt - mój rozmiar nogi 45/46. Ewentualnie ktoś, kto się nie wybiera, a mieszka na Woli albo niedaleko metra? Jeśli tak, to prosiłbym o kontakt, oddzwonię:)
Ostatnio zmieniony 2017-12-11, 19:16 przez pomyslowydobromir, łącznie zmieniany 1 raz.
Michal Pluta

Post autor: Michal Pluta »

Wpadnę, ale rowerem. Do zobaczenia.
"Tak to się robi w Szczecinie"
Awatar użytkownika
Basia Skompska

Superaśnie!!! :):)
Jeśli ktoś będzie "biegł" od strony metra Kabaty, to możemy się umówić przy wejściu do Lasu Kabackiego ( tam gdzie się kończy nasyp przy zajezdni metra) o godzinie 10:00. Stamtąd udamy się pod wypożyczalnię sprzętu w Powsinie.
Niestety nie mam butów w rozmiarze 45 do pożyczenia :-| Mogę zaoferować natomiast rozmiar 39/40 8-)

Pozdrawiam i do zobaczenia!!!
Druhna
Michal Pluta

Post autor: Michal Pluta »

Razem z Mają i Jankiem stworzyliśmy dziś w lasku Bielańskim szybką dwójkę z rowerzystą.

Jak było w Kabackim?
"Tak to się robi w Szczecinie"
Awatar użytkownika
Basia Skompska

Fajno!

Nas zebrała się w końcu piątka.Było bardzo miło, aktywnie, a na koniec poszliśmy na pizzę :)
Jeszcze długa zima przed nami, więc na pewno zrobimy powtórkę!! Może zmienimy godzinę spotkania, żeby więcej osób dało się zwlec z łóżek ;-)
a tu kilka fotek
ODPOWIEDZ