Śpiwory puchowe
Re: Śpiwory puchowe
Walcie maile do znajomych, ja wziąłem od Wexa namiar do naszej zeszłorocznej opiekunki, może coś więcej ugram. Tak łatwo nie popuścimy 

ccrc, pamietaj, ze masz tez mnie. Poszukam jeszcze chetnych wsrod znajomych. 

Mam 1 kumpla zdecydowanego na to co ja. Szukam dalej.
PawełB i Aga, podajcie proszę na PW swoje charakterystyki psiworków.
Michał, ogarnij swoich ludzi i też rzućcie jakie dokładnie chcecie.
Tomek1234, zakładam, że kumpel chce dokładnie to co Ty.
Lechu w-w, daj znać, kiedy spodziewasz się mieć kasę
Nawet bez Lecha będzie już 9... może damy radę. Tylko błagam, sprężmy się, na ile to tylko możliwe, żeby potem nie wyszło, że worki będą na połowę lutego....
Michał, ogarnij swoich ludzi i też rzućcie jakie dokładnie chcecie.
Tomek1234, zakładam, że kumpel chce dokładnie to co Ty.
Lechu w-w, daj znać, kiedy spodziewasz się mieć kasę

Nawet bez Lecha będzie już 9... może damy radę. Tylko błagam, sprężmy się, na ile to tylko możliwe, żeby potem nie wyszło, że worki będą na połowę lutego....
-
Niestety 3 osoby nie zdecydowały się na kupno już teraz. Jeżeli będzie 30% zniżki to znajoma wybrała:
1 x spiwór GT II 750, kolor żółty.
1 x spiwór GT II 750, kolor żółty.
"Tak to się robi w Szczecinie"
hej!
Mozna załapać sie jeszcze na zakup śpiworka puchowego?
Kupujecie w Yeti?
Ja jestem chetny na jedna sztuke
Pozdrawiam,
Janek.
Mozna załapać sie jeszcze na zakup śpiworka puchowego?
Kupujecie w Yeti?
Ja jestem chetny na jedna sztuke
Pozdrawiam,
Janek.
Spożyciem PAPRYKARZA zajmowali się głównie studenci, menele i reprezentanci sztuk, na które nikt nie łożył. Te grupy podwyższonego spożycia nie zmieniły się do czasów obecnych.
Rzuć na PW swoją charakterystykę psiworka - załapałeś się 

Meldunek na dziś: mamy 7 określonych śpiworów + Janka, który jeszcze nie podał mi charakterystyki oraz moją kurtałkę, w sumie byłoby to jakby 8,5 śpiwora (który jest tu w zasadzie jednostką rozliczeniową
) Jutro przy piwie rzucę temat zamówienia, może się jakiś chętny jeszcze znajdzie
Przy okazji: Michał, koleżanka chce DRY, czy nie?
Aga, podaj proszę preferowan(y/e) kolor(-/y).
Zakładam, że jeżeli dany przez was w charakterystyce kolor nie będzie z jakiegokolwiek powodu dostępny, inny kolor jest ok - jeżeli ktoś chce tylko i wyłącznie w podanym kolorze, niech mnie proszę uprzedzi.
Będę w Yeti w czwartek, spróbuję stargować nieco próg 10 sztuk. Bądźcie proszę przygotowani mentalnie na ewentualne szybkie wpłaty/przelewy.

Przy okazji: Michał, koleżanka chce DRY, czy nie?
Aga, podaj proszę preferowan(y/e) kolor(-/y).
Zakładam, że jeżeli dany przez was w charakterystyce kolor nie będzie z jakiegokolwiek powodu dostępny, inny kolor jest ok - jeżeli ktoś chce tylko i wyłącznie w podanym kolorze, niech mnie proszę uprzedzi.
Będę w Yeti w czwartek, spróbuję stargować nieco próg 10 sztuk. Bądźcie proszę przygotowani mentalnie na ewentualne szybkie wpłaty/przelewy.
OK
To dla mnie tak ma być:
GT 2 900
195 cm
kolor niebieski (bez znaczenia)
wersja DRY
To dla mnie tak ma być:
GT 2 900
195 cm
kolor niebieski (bez znaczenia)
wersja DRY
Spożyciem PAPRYKARZA zajmowali się głównie studenci, menele i reprezentanci sztuk, na które nikt nie łożył. Te grupy podwyższonego spożycia nie zmieniły się do czasów obecnych.
z ostatniej chwili
w imieniu zeszłorocznej opiekunki odpowiedziała skądinąd sympatyczna pani, od której uzyskałem wcześniej nieco mniej fajną informację o psiworkach (znaczy 10 szt do zniżki)
co gorsza, to ta sama pani, na którą miałem się powoływać wg Pawła...
ważne info: skorupy 195 cm dostępne od zaraz niebieskie i czarna jedna, 180 cm trzeba szyć (do wyboru czerwony, czarny, niebieski - żółtego niestety nie ma)
Czas oczekiwania przy szyciu: 3 tygodnie
Michał, niechby się koleżanka określiła DRY/standard
w imieniu zeszłorocznej opiekunki odpowiedziała skądinąd sympatyczna pani, od której uzyskałem wcześniej nieco mniej fajną informację o psiworkach (znaczy 10 szt do zniżki)
co gorsza, to ta sama pani, na którą miałem się powoływać wg Pawła...
ważne info: skorupy 195 cm dostępne od zaraz niebieskie i czarna jedna, 180 cm trzeba szyć (do wyboru czerwony, czarny, niebieski - żółtego niestety nie ma)
Czas oczekiwania przy szyciu: 3 tygodnie

Michał, niechby się koleżanka określiła DRY/standard
Droga ekipo, melduję wykonanie zadania 
MAMY 30%
Śpiwory Tomka i Janka już poszły na wypchanie, reszta będzie montowana w przyszłym tygodniu. Całość ma być gotowa nie później niż 4-5 luty (na styk przed zimówką)
Dstępne będą skorupy czarno-czerwone, czarno-niebieskie i czarno-czarne
, żółtych niestety niet (chyba, że ktoś chce mieiąc czy dwa poczekać
)
Jeżeli ktoś oprócz w/w chce wersję 195cm, proszę o kontakt.

Śpiwory Tomka i Janka już poszły na wypchanie, reszta będzie montowana w przyszłym tygodniu. Całość ma być gotowa nie później niż 4-5 luty (na styk przed zimówką)
Dstępne będą skorupy czarno-czerwone, czarno-niebieskie i czarno-czarne

Jeżeli ktoś oprócz w/w chce wersję 195cm, proszę o kontakt.
git! kiedy i gdzie kasa?
Hej!
Podaj numer konta i ilosc srodkow plynnych do zrobienia przelewu.
Chyba, że wolisz twarda gotowke...
Pozdrawiam,
Janek
Podaj numer konta i ilosc srodkow plynnych do zrobienia przelewu.
Chyba, że wolisz twarda gotowke...
Pozdrawiam,
Janek
W zeszłym roku płaciliśmy przy odbiorze, i to tylko gotówką. A najbliższy bankomat przy siedzibie Yetiego znajduje się na tyle daleko, że miałem w cenie jeszcze sporawy spacer po starej Pradze