Zacnym terminem piątek następujący jest. A dobór miejsca wskazujący na most świetokrzyski jeszcze zacniejszym pomysłem w samym sobie jest niż sam termin. Zaiste będę rad mogąc uczestniczyć.
Ave Sekcja
O to chodzi jedynie, by naprzód wciaż iść śmiało, bo zawsze się dochodzi, gdzie indziej niż się chciało.
Hello:D
niejaka Aleksandra Kuich z wysokogórskiego, Agentka z forum wyraża chęć uczestnieczenia w manewrach. piszę w jej imieniu bo wyżej Wymieniona nie ma aktualnie dostępu do neta:D
pozdrawiam
"...pod górę tam gdzie wieje wiatr
Niech prowadzą moje marzenia"
właśnie tak a propos to ja też pierwszy raz w zasadzie z liną będe miał do czynienia. kiedyś byłem na sztucznej ściance ale tylko godzine poprzedzone to było ultraexpressowym kursem obsługi uprzęży, liny i kubka, asekuracji, wiązania ósemki
"...pod górę tam gdzie wieje wiatr
Niech prowadzą moje marzenia"
To jak? spotykamy się od razu "pod mostem" czy najpierw jakiś teoretyczny wstęp dla zielonych (czyli np. dla mnie )na kwaterze? jeśli takowej trzeba użyczyć to służę uprzejmie . Jeśli nie ma takiej potrzeby to rozumiem, że widzimy się jutro o 20 "pod mostem"?
Dojazd jest banalnie prosty; z metra Świętokrzyska prawie każdym autobusem (oprócz 178, nie wykluczam że coś jeszcze nie jedzie w tę stronę) 2 przystanki w stronę Wisły, na Tamce przystanek Topiel. Z drugiej strony jadąc, oczywiście przystanek o tej samej nazwie. Wejście na prawo od rossmana.
No chyba jaśniej się nie da...
Więc zgodnie z planem zapraszam wszystkich jutro na dwudziestą.
Ps. Jeśli ktoś chce wziąć jakieś ciastka lub chipsy to nie będę robił problemów