Przejście Wiosenne 2011

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
Olek

Re: Przejście Wiosenne 2011

Post autor: Olek »

+ ja mam 3 os. namiot
cezar_1

Post autor: cezar_1 »

UWAGA, WAŻNE INFO:

Niestety, nie wyrobię się ze swoim projektem z pracy do piątku, co oznacza że muszę zostać w Warszawie żeby go skończyć :/ Strasznie tego żałuję, bo wszystko sobie poukładałem, ale tak to bywa w świecie IT...

Niemniej swoją robotę dokończę i mapy na środę przywiozę, co do ściągawki językowej to to co wrzucałem jest ostateczną wersją, chyba że uznacie, że za dużo tego i powinienem coś wywalić.

Jeśli chodzi o namiot to wolałbym go nie pożyczać, chyba że ktoś załata podłogę... Sam chciałem to zrobić w środę, ale w świetle zaistniałej sytuacji nie będę miał na to czasu. Materiał mam, tylko odpowiednich narzędzi brak (gruba igła i jakaś nić żeglarska or smth like that).

Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam udanego wyjazdu. Może za rok będę miał więcej czasu...
Awatar użytkownika
pomyslowydobromir

Post autor: pomyslowydobromir »

Drodzy,

Zazdroszczę Wam!

młodszy etc. etc.
Michał.
Ostatnio zmieniony 2017-12-11, 19:17 przez pomyslowydobromir, łącznie zmieniany 1 raz.
cezar_1

Szkoda, że nasi pracodawcy nie podzielają naszych pasji :P Jest czego pozazdrościć, bo wyjazd zapowiada się nader interesująco. Cóż, może za rok się uda...
Awatar użytkownika
AdaM

Post autor: AdaM »

moj podziela ;] nawet kazal mi oscypki kupic, az glupio bylo mi tlumaczyc,ze moze byc z tym nie latwo :P
Meandor
Awatar użytkownika
Sylwia

Post autor: Sylwia »

Mnie poki co blokuje paszport..prawie na 100% ma być-tyle wiem od Sebastiana.
Jasiek

Post autor: Jasiek »

Do teraz nie dostałem ani przelewu ani deklaracji o przelewie na autokar ani żadnej informacji zwrotnej od Rafała i Małgorzaty Kuczery. Także jeśli nie odezwą się dziś do 21:30 przyjmuję, że nie jadą i nie będą dla nich kupowane bilety!!!
Jak będę miał chwilę, to wrzucę info o transporcie tam. Przepraszam najmocniej ale nie wyrobie się czasowo i nie znajdę info o transporcie z powrotem. Tak czy siak transportu z powrotem nie da się załatwić w Wawie (w sensie kupić biletów)
nazwa

Post autor: nazwa »

Po świątecznym dogłębnym przeanalizowaniu swoich możliwości finansowych (grrr) i czasowych również jestem zmuszony zrezygnować z wyjazdu.

Bardzo mi z tego powodu przykro. A już szczególnie z powodu cerkwi, o których szykowałem już piękną opowieść :(
nazwa

Post autor: nazwa »

Jasiek pisze:Do teraz nie dostałem ani przelewu ani deklaracji o przelewie na autokar ani żadnej informacji zwrotnej od Rafała i Małgorzaty Kuczery. Także jeśli nie odezwą się dziś do 21:30 przyjmuję, że nie jadą i nie będą dla nich kupowane bilety!!!
Zaraz do Ciebie zadzwonię...
cezar_1

To się porobiło...

BTW - Jaśku, możesz zadzwonić do Gosi, numer jest w arkuszu.
Awatar użytkownika
Wojciechu

Post autor: Wojciechu »

No cóż, niektórzy cenią sobie kameralność :)
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
Awatar użytkownika
Sylwia

Post autor: Sylwia »

No cóż, niektórzy dopiero w święta analizują swoje możliwości finansowe i czasowe...niezły burdel się robi..
gosia bartnicka

Post autor: gosia bartnicka »

To chyba specyfika naszego kursu...to w ile osób w końcu jedziemy?Bo za każdym razem wchodząc na forum,widze niepokojąco zmniejszającą się liczba uczestników
cezar_1

Moje możliwości czasowe stały na całkiem niezłym poziomie jeszcze w tamtym tygodniu. Ale w te kilka ostatnich dni namnożyło się problemów w projekcie i nic z tym już nie mogę zrobić. Muszę się dostosować...

Gosiu - z moich obliczeń wynika, że jedzie 12 osób. Nawet nie wiesz jak wam zazdroszczę...
Jasiek

Post autor: Jasiek »

Próbowałem się dziś do Gosi Kuczery dodzwonić dwa razy i ma wyłączny telefon. Bilety (jeśli pani z PKS będzie słowna) kupi jutro Olga (która jest super uczynną osobą:D) i przyniesie je w środę na spotkanie. Mnie w środę nie będzie. Powiedziałem Oldze żeby kupowała 11 biletów (bo przyjmuje że ja, Czarek, Rafał i Gosia Kuczera nie jadą)
ODPOWIEDZ