ZŁOMBOL 2012

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
Zygmunt

ZŁOMBOL 2012

Post autor: Zygmunt »

Cześć,

poszukuję chętnych do udziału w rajdzie ZŁOMBOL 2012. Info o rajdzie: www.zlombol.pl

Jeszcze nie wiadomo dokąd ma wyruszyć rajd w 2012 roku ale najlepiej zacząć przygotowania już teraz. Osoby gotowe na prawdziwą przygodę mogą zgłaszać się na adres: zygmunt@poczta.onet.pl :)

pozdrawiam
ziomuś

Re: ZŁOMBOL 2012

Post autor: ziomuś »

kierowców jedynie?
cezar_1

Post autor: cezar_1 »

Ale jaja - brałem udział w edycji 2011 :D Byłeś może? Jeśli tak to z której ekipy byłeś?

EDIT: Jeśli o mnie chodzi - team 44kuce ;] BTW - polecam wszystkim ten rajd bo to przygoda na całe życie - gwarantuję.
Zygmunt

Prawo jazdy i wiedza techniczna nie są wymagane, chociaż mile widziane:)

Brałem udział w złombolu 2011 w ekipie Gżęgle, numer startowy 119, samochód Nysa 522.
To była przygoda mojego życia, chociaż liczę, że w tym roku będzie jeszcze lepiej:)
Posiadam niezbędną wiedzę techniczną do dotarcia na metę i powrót do domu:) Posiadam nawet dwa bolidy idealnie nadające się na wyprawę ale to czym pojedziemy zależy od liczby chętnych. Brakuje jeszcze 3-4 zdecydowanych osób aby stworzyć mocną ekipę i dać czadu:D Kto chętny? Może kolega też się zdecyduje w tym roku?
cezar_1

Ja jadę na 90 % (chyba, że wygra opcja "objazdowa" ale wątpię), tyle że ze swoją ekipą ;) Samochód już odpicowany, co prawda po powrocie ze Szkocji trzeba było włożyć w niego jego równowartość w pieniądzach, ale wygląda na to, że powinien dać radę.

Jeśli kogokolwiek to zainteresowało niech się nawet nie zastanawia, tylko uderza do Zygmunta ;)
Zygmunt

jaki macie samochód? Ja mam 125p i 126p. Jeżeli będą jechać 2 osoby to 126, jak 4 to 125 a jak więcej to kupuję Nyse i cześć:)
cezar_1

Mamy wysłużony, choć względnie "nowy" 125p (bodajże z 89r. więc jak na średnią to młodzieniaszek).
ODPOWIEDZ