PRZEJŚCIE LETNIE
- Marta Cobelto
PRZEJŚCIE LETNIE
Witam serdecznie wszystkich potencjalnych uczestników tegorocznego przejścia letniego. Mam przyjemność poprowadzić je w tym roku:)
Pierwsze spotkanie dotyczące letniego odbędzie się w przyszłą środę, po egzaminach. Bardzo proszę, aby stawili się wszyscy kursanci i zainteresowani waleci.
Na przejście letnie na 99% będziemy wyjeżdżać bezpośrednio po rozkładaniu Bazy w Podwilku. Ponieważ pojedziemy na Ukrainę, wszyscy MUSZĄ MIEĆ ważne paszporty! (dzięki, Karolina, że poddałaś mi tę myśl!)
Tak więc, jeżeli ktoś musi sobie dopiero wyrobić paszport, niech złoży wniosek jutro, najpóźniej w poniedziałek, ponieważ czas oczekiwania na paszport wynosi "do 30 dni".
Więcej informacji na spotkaniu.
do zobaczenia
Marta
Pierwsze spotkanie dotyczące letniego odbędzie się w przyszłą środę, po egzaminach. Bardzo proszę, aby stawili się wszyscy kursanci i zainteresowani waleci.
Na przejście letnie na 99% będziemy wyjeżdżać bezpośrednio po rozkładaniu Bazy w Podwilku. Ponieważ pojedziemy na Ukrainę, wszyscy MUSZĄ MIEĆ ważne paszporty! (dzięki, Karolina, że poddałaś mi tę myśl!)
Tak więc, jeżeli ktoś musi sobie dopiero wyrobić paszport, niech złoży wniosek jutro, najpóźniej w poniedziałek, ponieważ czas oczekiwania na paszport wynosi "do 30 dni".
Więcej informacji na spotkaniu.
do zobaczenia
Marta
Ostatnio zmieniony 2008-05-22, 13:50 przez Marta Cobelto, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: PRZEJŚCIE LETNIE
Oby ktos to przecztal przed koncem weekendu...
Zwracam tylko uwage, ze Marta apeluje takze do ZAINTERESOWANYCH WALETOW. Przed Wiosennym bylo tych waletow calkiem sporo, pamietam. Mam nadzieje, ze nadal jacys sa. Przyjdzcie za tydzien.
W.
Zwracam tylko uwage, ze Marta apeluje takze do ZAINTERESOWANYCH WALETOW. Przed Wiosennym bylo tych waletow calkiem sporo, pamietam. Mam nadzieje, ze nadal jacys sa. Przyjdzcie za tydzien.
W.
- Marta Cobelto
Przypominam o spotkaniu przedletniowym we środę po egzaminach. Będę w okolicy Brudzia pewnie około 18 i cierpliwie na wszystkich poczekam.
ojoj letnie
a ja chciałam ogłośić by wszyscy kierownicy letniego (hehe jakie odpowiedzialne stanowiska mamy
) przyszli na następne spotkanie czyli w kolejną środę trochę wcześniej więc o 17.30 (spotkanie główne będzie o 18.00) do starego BUW-u tam gdzie pikne czarne kanapy stoją
naszym zadaniem a to półgodziny będzie rozdzielenie między siebie trasy zwiedzania Lwowa
pozdrawiam

naszym zadaniem a to półgodziny będzie rozdzielenie między siebie trasy zwiedzania Lwowa
pozdrawiam
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
Maciek
Lej, lej się chmieeeelu, nieś muzyką po bukowym leeeeesie....
Wdrożenia Google Apps Mindjet MindManager
A ja przypominam, ze jeszcze przed wyjazdem na Wiosenne calkiem spora byla gromadka waletow, ktorzy mnie podpytywali, czy beda mogli jechac i jak to bedzie wygladalo... Gdzie oni sa?!
W.

W.
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
Może gdzieś w mrokach sesji ugrzęzli

Maciek
- Marta Cobelto
To ja zapraszam ewentualnych ugrzęźniętych dziś (środa) o 18 do starego BUW
Ostatnio zmieniony 2008-06-04, 07:56 przez Marta Cobelto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marta Cobelto
jutro (środa) spotkania przedletniego NIET
widzimy sie ZA TYDZIEŃ, mam nadzieję, że w komplecie i że to będize troszkę bardziej pozbierane niż ostatnie spotkanie...
Poproszę przede wszystkim:
1. dokładny jadłospis z podziałem na to, co kto bierze
2. dokładną rozpiskę naszego Lwowa - warto wiedzieć, gdize śpimy itd
3. plan namiotowy
4. plan dojazdu do Lwowa a przynajmniej do granic Polski
5. liczbę osób ostateczną i jakieś konkrety co do ubezpieczenia
do zobaczenia
widzimy sie ZA TYDZIEŃ, mam nadzieję, że w komplecie i że to będize troszkę bardziej pozbierane niż ostatnie spotkanie...
Poproszę przede wszystkim:
1. dokładny jadłospis z podziałem na to, co kto bierze
2. dokładną rozpiskę naszego Lwowa - warto wiedzieć, gdize śpimy itd
3. plan namiotowy
4. plan dojazdu do Lwowa a przynajmniej do granic Polski
5. liczbę osób ostateczną i jakieś konkrety co do ubezpieczenia
do zobaczenia
Hej, chętny walet z tej strony! Nie jest jeszcze za późno?
- Marta Cobelto
o, wyłażą z mroków sesji!
Bardzo zapraszam, nie jest za późno - jest akurat!
W związku ze zgłoszeniem Mateusza nasza lista się weryfikuje następująco:
1. Agata
2. Gosia
3. Szymon
4. MAciek
5. Kuba
6. Strzelec
7. Mateusz
8. ja:)
9. koleżanka Gosi (? Gosia - potwierdź ją)
kolejnych chętnych proszę o zdeklarowanie się najpóźniej do niedzieli (a im wcześniej tym lepiej), żeby był czas na ustalenie jedzenia i namiotów i innych rzeczy na środowe spotkanie

Bardzo zapraszam, nie jest za późno - jest akurat!
W związku ze zgłoszeniem Mateusza nasza lista się weryfikuje następująco:
1. Agata
2. Gosia
3. Szymon
4. MAciek
5. Kuba
6. Strzelec
7. Mateusz
8. ja:)
9. koleżanka Gosi (? Gosia - potwierdź ją)
kolejnych chętnych proszę o zdeklarowanie się najpóźniej do niedzieli (a im wcześniej tym lepiej), żeby był czas na ustalenie jedzenia i namiotów i innych rzeczy na środowe spotkanie
- Marta Cobelto
spotykamy się w środę o 17 przed buwem - proszę o potwierdzenie godziny
do zobaczenia
do zobaczenia
- Maciej Egermeier
- Kontakt:
Udało mi się oszacować koszty naszej wycieczki.
Transport, noclegi, obiady, wstępy, ubezpieczenie na granicy. To wszystko powinno się zmieścić w 300zł. (To są wyliczenia dla studentów, dorośli
muszą doliczyć do tego 250-300zł z uwagi na zdecydowanie wyższe koszty transportu :/ )
Oczywiście jeśli ktoś chce kupować jakieś różne "dogadzanki" to musi sobie zrobić jakiś zapas finansów.
Waluty
Chrywny będziemy kupowali w Przemyślu lub Lwowie.
Ubezpieczenie na 10000 euro od następstw nieszczęśliwych wypadków i kosztów leczenia kosztuje 44zł za całą wycieczkę. Niestety nie kwalifikujemy się do ubezpieczenia grupowego (od 10 osób 10% zniżki). Jeśli ktoś chce, to może ubezpieczyć bagaż na 1500zł ale kosztuje to 3 zł za dzień.
Jeśli ktoś ma kartę euro26 (z polisą world lub sport) to chyba nie jest mu potrzebne dodatkowe ubezpieczenie. Bo ze strony karty euro:
# OC - do 50.000 Euro
# KL - do 60.000 Euro
# NNW - do 20.000 zł
Ubezpieczenie karty euro obowiązuje także na Ukrainie.
Proszę chętnych do ubezpieczenia o przesyłanie swoich danych na mojego maila
Proszę o podanie imienia i nazwiska, PESELU, adresu zameldowania (a nie zamieszkania).
Pozdrawiam
Transport, noclegi, obiady, wstępy, ubezpieczenie na granicy. To wszystko powinno się zmieścić w 300zł. (To są wyliczenia dla studentów, dorośli

Oczywiście jeśli ktoś chce kupować jakieś różne "dogadzanki" to musi sobie zrobić jakiś zapas finansów.
Waluty
Chrywny będziemy kupowali w Przemyślu lub Lwowie.
Ubezpieczenie na 10000 euro od następstw nieszczęśliwych wypadków i kosztów leczenia kosztuje 44zł za całą wycieczkę. Niestety nie kwalifikujemy się do ubezpieczenia grupowego (od 10 osób 10% zniżki). Jeśli ktoś chce, to może ubezpieczyć bagaż na 1500zł ale kosztuje to 3 zł za dzień.
Jeśli ktoś ma kartę euro26 (z polisą world lub sport) to chyba nie jest mu potrzebne dodatkowe ubezpieczenie. Bo ze strony karty euro:
# OC - do 50.000 Euro
# KL - do 60.000 Euro
# NNW - do 20.000 zł
Ubezpieczenie karty euro obowiązuje także na Ukrainie.
Proszę chętnych do ubezpieczenia o przesyłanie swoich danych na mojego maila
Proszę o podanie imienia i nazwiska, PESELU, adresu zameldowania (a nie zamieszkania).
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2008-06-20, 11:09 przez Maciej Egermeier, łącznie zmieniany 1 raz.
Maciek
Ubezpieczenie jest możliwe, czy obowiązkowe?