Drodzy Klubowicze, Kursanci i Sympatycy Studenckiego Klubu Górskiego.
Mamy zaszczyt serdecznie zaprosić Was na WIGILIĘ SKG 2008
która odbędzie się w środę 17. grudnia o godz. 18:00 wSali Konferencyjnej Samorządu Studentów UWZespole Szkół nr 22 przy ul. Konopczyńskiego 4, sala 404 (4. piętro) Mamy nadzieję jak co roku spotkać się w licznym klubowo-kursowym gronie. Podzielimy się opłatkiem, złożymy sobie życzenia, kursanci uraczą nas przygotowanym przez siebie przedstawieniem, a wszystko w towarzystwie dźwięków kolęd i jak zawsze wybornego jedzenia.
Prosimy o przyniesienie czegoś do picia i jedzenia (ciasta, sałatki i inne smakołyki) na wspólny, świąteczny stół.
Zgodnie z tradycją zachęcamy również do przyniesienia niewielkich, świątecznych upominków, które następnie wrzucimy do worka św. Mikołaja, a wszyscy, którzy sami przyniosą prezent będą mogli wylosować coś dla siebie (sugerujemy wartość upominków do około 20 zł).
Uwaga! Zmiana miejsca Wigilii!Mapka jak trafić. Informację o sali wywiesimy zaraz przy wejściu do szkoły.
Pozdrawiamy,
Zarząd SKG w swym nowym, zacnym gronie
a przed wigilią- możliwość wyrobienia nowej legitymacji klubowej, kancelaria przyjmuje interesantów w ghodz. 17:30- 18:00 w Konopie, czyli tam, gdzie wigilia. Zaopatrzyć się należy w zdjęcie 3x4cm.
Moi drodzy!
Chciałam jeszcze raz, za pośrednictwem forum, serdecznie podziękować wszystkim, którzy skonstruowali wczoraj tę wspaniałą niespodziankę, jej pomysłodawcom i wykonawcom! I w ogóle wszystkim Klubowym Przyjaciołom:)
Jesteście wielcy:)
Dla takiej chwili warto brnąć przez te wszystkie zimówki z czerwonym ryjem
dziękuję Wam z całego serca
i życzę Wesołych Świąt wszystkim, z którymi nie zdążyłam się przełamać wczoraj opłatkiem.
Z przyczyn ode mnie niezależnych niestety nie mogłem uczestniczyć we wczorajszym wigilijnym spotkaniu, a słyszałem, że było bardzo udane. Tym bardziej żałuję.
Chciałem przy tej okazji życzyć miłych i udanych świąt wszystkim osobom, które dotychczas poznałem biorąc udział w tegorocznym kursie. Ponieważ jest to forum ogólne, czytane przez wiele osób połączonych wspólną pasją do gór, chciałem skierować te życzenia również do nich: życzę wam wspaniałej wigilii, udanego początku kolejnego roku i wielu, wielu niezapomnianych nowych, górskich wypraw