narciarska niedziela
narciarska niedziela
Wygląda na to, że zima wróciła i będzie się mieć dobrze do końca tygodnia, zapraszam więc po raz drugi na
narciarską niedzielę
Do Lasu Kabackiego. Z uwagi na egzystencję wypożyczalni nart posiadanie własnego sprzętu nie jest konieczne- w miejscowym Parku Kultury w Powsinie funkcjonuje wypożyczalnia sprzętu- cały komplet na dwie godziny to wydatek 5 zł (konieczność posiadania dowodu tożsamości oraz wspomnianych 5 zł, lub wielokrotności)
start- niedziela, 22 luty 2009 godz. 10:00, Park Kultury w Powsinie, spotkanie pod wypożyczalnią sprzętu zimowego. Dojazd- najlepiej autobusem 519- pętla pod samym parkiem.
Dajcie znać kogo się spodziewać,
Paweł Marciniak
pawel.marciniak (at) skg.uw.edu.pl
Dajcie znać kogo się spodziewać,
Paweł Marciniak
pawel.marciniak (at) skg.uw.edu.pl
Re: narciarska niedziela
Ci, którzy nigdy w życiu nie mieli nart na nogach też dadzą radę? Jeśli tak to wstępnie się piszę na to.
"Interesuje mnie wspinanie. Kropka." Mark Twight
"Bez mocy to bez sensu" Wojciech Grochowski
"Bez mocy to bez sensu" Wojciech Grochowski
Bezproblemowo, łapie się to w mig.
A i ja również planuję się zjawić
A i ja również planuję się zjawić
też nie miałem nart na nogach nigdy więc chcę wykorzystać okazję, licze na wypożyczalnię:D o ile śnieg wytrzyma z czym w Warszawie bywa ostatnio różnie, do niedzieli jeszcze 6 dni, fakt że prognozy sa w miarę korzystne, miejmy nadzieję
jak nie to łyżwy 
"...pod górę tam gdzie wieje wiatr
Niech prowadzą moje marzenia"
Ja będę
maila postaram się wysłać...
maila postaram się wysłać...
"...ja zaś jeśli chodzi o to właśnie bardzo lubię błoto..."
(J. Brzechwa)
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą" (Fiodor Dostojewski)
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą" (Fiodor Dostojewski)
panie ale ty sprawdzałeś czy wypożyczalnia jest czynna? bo w tą sobotę jak sprawdzałam to została zamknięta przez cieplejszą pogodę
to trza sprawdzić czy może już ją otworzyli przez ten ciągle sypiący biały puch z nieba 
Jak Wiatr
-
Radek
cześć,
a ja zapraszam na podobną imprezę w sobotę 21 lutego br. Trasa Międzyborów-Puszcza RAdziejowicka-Radziejowice-Żyrardów.
Start godz. 9:45. Stacja PKP Międzyborów.
Dojazd Koleją MAzowiecką w stronę Skierniewic, ok. 45 minut, 40 km w kierunku zachodnim:-)
Pozdrówka,
Radek
a ja zapraszam na podobną imprezę w sobotę 21 lutego br. Trasa Międzyborów-Puszcza RAdziejowicka-Radziejowice-Żyrardów.
Start godz. 9:45. Stacja PKP Międzyborów.
Dojazd Koleją MAzowiecką w stronę Skierniewic, ok. 45 minut, 40 km w kierunku zachodnim:-)
Pozdrówka,
Radek
Znowu dopadało pięknie, Okęcie podaje 19 cm śniegu
więc jak doleży a daj Boże jak dopada jeszcze to powinna być otwarta raczej ta wypozyczalnia..
z piątku na sobote niby spadł śnieg ale w sobote było koło zera i ten śnieg był mokry taki bleee, zresztą on spadł na gołą ziemię więc nie zabardzo toto było raczej.. a teraz mamy pod spodem ten stary zlodowaciały i wczorajsze 4cm przykryte dzisiejszymi 9 cm
więc nie jest źle 
z piątku na sobote niby spadł śnieg ale w sobote było koło zera i ten śnieg był mokry taki bleee, zresztą on spadł na gołą ziemię więc nie zabardzo toto było raczej.. a teraz mamy pod spodem ten stary zlodowaciały i wczorajsze 4cm przykryte dzisiejszymi 9 cm
"...pod górę tam gdzie wieje wiatr
powinna być czynna i dodatkowo w promocyjnych cenach! 
http://www.parkpowsin.pl/Aktualnosci/Wiecej/Id/55
http://www.parkpowsin.pl/Aktualnosci/Wiecej/Id/55
Dojazd: najlepiej autobusem 519 spod dworca centralnego, odjazd z wybranych przystanków:
CENTRUM 9:14
METRO POLITECHNIKA 9:18
DOLNA 9:25
Od metra do wypożyczalni trzeba przedrałować kawał drogi. Uprasza się o punktualność.
CENTRUM 9:14
METRO POLITECHNIKA 9:18
DOLNA 9:25
Od metra do wypożyczalni trzeba przedrałować kawał drogi. Uprasza się o punktualność.
-
paulina
Widze, że nie byłabym jednyną osobą, która nigdy nie jezdzila na nartach - w takim razie też chętnie bym przyszła 
- Marta Cobelto
Im więcej beginersów tym lepiej... będzie nam raźniej 
Litrowi też będą 
Ale będzie skład
Rewelacja.
I jeszcze z ostatniej chwili: znajomi dziś byli na biegówkach w Powsinie, ponoć kolejki do wypożyczalni były spore. Jutro może być jeszcze gorzej, chociażby przez wspomnianą przez Asię promocję 50%;) Tak więc naprawdę warto się pojawić kilka minut przed 10...
I jeszcze z ostatniej chwili: znajomi dziś byli na biegówkach w Powsinie, ponoć kolejki do wypożyczalni były spore. Jutro może być jeszcze gorzej, chociażby przez wspomnianą przez Asię promocję 50%;) Tak więc naprawdę warto się pojawić kilka minut przed 10...
- Marta Cobelto
w ostateczności, gdyby brakło dla nas nart, można iść na tradycyjny pieszy spacer... będą równe szanse dla wszystkich