SYLWESTER SKG 2009/10

Prawdopodobnie nie ma tematu, którego nie da się tutaj poruszyć.
wex

SYLWESTER SKG 2009/10

Post autor: wex »

Jak wiecie, w tym roku będzie Sylwester. Przy tej okazji szykuje się nam kolejny bezkonkurencyjny w swojej wąskiej kategorii Sylwester Klubowy!!! Zostało nań ledwie kilka wolnych miejsc, sprawa pilna, więc wyjmijcie swoje kalendarze, czytajcie i planujcie:

:arrow: Gdzie?
Na granicy Bieszczadów i Beskidu Niskiego - w Komańczy! W tym roku wynajmujemy schronisko PTTK: http://pttk.komancza.prox.pl.
:arrow: Kiedy?
Rezerwację mamy na cały Sylwestrowy tydzień - od 27.12 do 3.01.
:arrow: Noclegi?
Koszt to 20zł/dzień. Standard eskagowy, podłoga + karimatka. Minimalna długość pobytu to 3 dni (przyjeżdżasz w Sylwestra i zostajesz do niedzieli? - problem z głowy).
:arrow: Wyżywienie?
Śniadania we własnym zakresie, natomiast obiadokolacje są obowiązkowe i płatne - 15zł/dzień.
:arrow: Limit?
Oczywiście ograniczony - w obecnej chwili zostało już tylko 5 miejsc!
:arrow: Zapisy?
Zapisy zbiera (i informacji udziela) Maja Bednarz, majbednarz małpa op.pl, 609 055 232. Pierwszeństwo w zapisach będą miały osoby wyjeżdżające na cały tydzień.

A zapisanych jest już ok. 35 osób.
Awatar użytkownika
Litrowy

Re: SYLWESTER SKG 2009/10

Post autor: Litrowy »

Za organizatorami: miejsc brak.
Kto nie ma brzucha ten kiepsko
A góry to do niczego są.
Maja

Post autor: Maja »

Hej,
oficjalną informację zamieszczam również tutaj, na wypadek gdyby do kogoś nie docierały maile:

w tym roku, tak jak i w ubiegłych, zgodnie z tradycją SKG na imprezie sylwestrowej obowiązuje przebranie. Tegoroczny temat to:

ŚREDNIOWIECZE - FANTASY, czyli przebieramy się za rycerzy, błaznów, smoki i wszelkie inne postacie realne i fikcyjne, hobbity, orków itp., na pewno więc każdy znajdzie coś dla siebie :)

Poza tym, ponieważ nie ma oficjalnej dopłaty za noc sylwestrową, zrzucamy się (już na miejscu) po 25 zł od osoby na dodatkowy ciepły posiłek i szampana.

Dziękuję wszystkim deklaracje kto kiedy jedzie i mam nadzieję, że nie będzie w tym żadnych zmian. Gdyby jednak jakoś wyjątkowo coś by się zmieniło, dajcie mi od razu znać na komórkę, 609 055 232. Pierwszą grupe uderzeniową wyjeżdżającą 27.12 w okolicach południa organizuje Tomek Weksej, tomek.weksej@gmail.com.

Jeżeli ktoś nie dostał ode mnie stosownej informacji to znaczy, że nie musi brać ze sobą karimaty, nawet jeżeli ma miejsce na podłodze - będzie dla niego materac albo coś w tym stylu, natomiast wszyscy, którzy wiedzą, że śpią na "dodatkowych" miejscach, muszą wziąć ze sobą śpiwory.

I na koniec - w cenie noclegu (35zł) jest ciepła obiadokolacja, ale nie ma śniadania - dlatego proponuję, żeby każdy wziął ze sobą coś, co mu starczy przynajmniej na pierwsze śniadanie.

Jeżeli ktoś będzie miał jeszcze jakieś pytania, chętnie odpowiem: majbednarz@op.pl.

Przemek całkowicie zgodnie ze stanem faktycznym napisał, że nie ma już ani jednego wolnego miejsca.

Pozdrawiam serdecznie :)
Maja
Awatar użytkownika
Paxek
Kontakt:

Post autor: Paxek »

Hej,

Jeżeli są osoby które będą jechali 30/31 do komańczy proszę o kontakt. na razie mam namiar na busa w srd/czw o 00:30 i w samoku ok 07:00
busy
Mirek von Niemiroff vel Niemirek
Litrowyy

Post autor: Litrowyy »

Mirek, na pewno ja i może Karusia.
Janekm

Post autor: Janekm »

Witam,
Oto i kilka bardzo źle wykonanych i nieostrych zdjęć z Sylwestra.
Sylwek
http://picasaweb.google.pl/janekmazur/S ... directlink
Awatar użytkownika
Paxek
Kontakt:

Veolijska niedzielna ekipa dojechała do wawy o 22:50 :). Niezły czas. :)

Dziękuję wszystkim za wyjazd. Zwłaszcza organizatorom za załatwienia superanckiego miejsca i imprezy.

No i szkoda tylko że po wszystkim i że Rymanów jest tak daleko :P
Cycaty Kapturek

Post autor: Cycaty Kapturek »

No to ja też może się podłączę do podziękowań dla Maji i reszty bandy Drombo z pokoju kierownictwa (ofkoz specjalne ukłony dla Szarej Eminencji Wyjazdu - Litrowego:) Proponuję pokazywać filmik z Yetim i dybami przed manewrami nizinnymi i zobaczyć kto wytrzyma taką traumę-taka selekcja psychologiczna :) Ze swojej strony chciałem również serdecznie podziękować ekipie z "psychuszki nr 6",dzięki której moje mięśnie brzucha i przepona wybitnie zwiększyły wytrzymałość na śmiech:) Mówiąc po ludzku- JA CHCĘ JESZCZE RAZ!!!
PS. No i oczywiście życzę Maji szybkiego zwiększenia populacji naszej pięknej Ojczyzny(trojaczki mile widziane:),żebym miał robotę w przyszłości dzięki temu :D PZDR do środy! Wasz specjalista od obleśnych komentarzy Tomek :)
Maciek Egermeier

Post autor: Maciek Egermeier »

Przypomina mi się hasło "więcej skrzypiec" ale tym razem bym krzyknął "więcej fotek!".

No według mnie sylwek super wyszedł w tym roku. W sumie to nie ma się czego czepnąć ;)
Oczywiście podziękowania dla organizatorów i różnych rozkręcaczy :)
Gość

Post autor: Gość »

Ja też proszę więcej fotek:) No i standardowo oczywiście ogromne podziękowania dla Mai za świetną organizację, dla DJ Jasia za wyjątkowo dobrą do tańca muzykę, dla wszystkich osadników za siano, glinę, owce, drewno i kamienie, dla ekipy Activity za kupę śmiechu, dla Państwa Trzeciaków, za rodzinną atmosferę. Dla gitarzystów, skrzypków i flecistów za śpiewanki. No i oczywiście dla ekipy z pokoju nr 6 za wspólne ćwiczenia mięsni przepony. Dla wszystkich za wszystko:)
Pozdrowienia
Kasia
Paveł

Post autor: Paveł »

kawiarenki, kawiarenki ...
Aga

Post autor: Aga »

o, Irena Santor z dwudziestolecia międzywojennego :mrgreen: Będzie gramofonówka...
Azymucik
Awatar użytkownika
CycatyKapturek

Post autor: CycatyKapturek »

tam po kawiarenki trzeba jeszcze dodać takie pijackie" na,na,na..." które sprawia największą frajdę wszystkim :D Azymut,już szukam na allegro Mandaryny "The greatest of ..." na winylu, cobyś mogła dokonać rytualnego rozpieprzenia w drobny mak z podpaleniem :D
Tomek
Awatar użytkownika
YETI
Kontakt:

Post autor: YETI »

Tak na zachętę... Reszta już niebawem :twisted:
Załączniki
It's The Muppet Show, hurray !
It's The Muppet Show, hurray !
Awatar użytkownika
Paxek
Kontakt:

to był dpiero początek
to był dpiero początek
Ja też rzucę coś gorącego na zachętę :D reszta może dziś w nocy :)
ODPOWIEDZ