Warszawski Przegląd Filmów Górskich
Warszawski Przegląd Filmów Górskich
Witam ponownie jak co roku w tym terminie odbywa sie Warszawski Przegląd Filmów Górskich
, szczegoly pod http://przeglad.turnia.pl/?s=226
Tak i tez w tym roku potrzebni sa wolontariusze do kiosku z ksiazkami na cale trzy dni, chetnych prosze o kontakt ze mna pod nr 513470645 lub mailem, PW itp., lub z Adamem (mail lub telefon)
Zapraszam serdecznie i licze na ogromna frekwencje, gdyz festiwal zapowiada sie interesujaco.
PS wolontariusze maja oczywiscie wejscie na festiwal za free.
, szczegoly pod http://przeglad.turnia.pl/?s=226
Tak i tez w tym roku potrzebni sa wolontariusze do kiosku z ksiazkami na cale trzy dni, chetnych prosze o kontakt ze mna pod nr 513470645 lub mailem, PW itp., lub z Adamem (mail lub telefon)
Zapraszam serdecznie i licze na ogromna frekwencje, gdyz festiwal zapowiada sie interesujaco.
PS wolontariusze maja oczywiscie wejscie na festiwal za free.
O to chodzi jedynie, by naprzód wciaż iść śmiało, bo zawsze się dochodzi, gdzie indziej niż się chciało.
Re: Warszawski Przegląd Filmów Górskich
I po festiwalu, a właściwie prologu...
Pragnę podziękować naszej klubowej ekipie festiwalowej, Azymucikowi oraz Mirkowi (sam sobie dziękować nie będę
), za ogromną pomoc i świetną atmosferę oraz Michałowi P. za sprawdzenie pociągów relacji Września - Poznań
.
Część główna Festiwalu odbędzie się już niedługo, a dokładniej między 10 a 14 grudnia.
Wśród znanych osób pojawią się Marek Kamiński, Krzysztof Wielicki. Ryszard Pawłowski, Anna Czerwińska, a filmy zapowiadają się nader ciekawie.
Już od środy zbieramy ekipę wolontariuszy,pomoc się przyda, zwłaszcza liczymy na świeżą kursantką krew
Pragnę podziękować naszej klubowej ekipie festiwalowej, Azymucikowi oraz Mirkowi (sam sobie dziękować nie będę

Część główna Festiwalu odbędzie się już niedługo, a dokładniej między 10 a 14 grudnia.
Wśród znanych osób pojawią się Marek Kamiński, Krzysztof Wielicki. Ryszard Pawłowski, Anna Czerwińska, a filmy zapowiadają się nader ciekawie.
Już od środy zbieramy ekipę wolontariuszy,pomoc się przyda, zwłaszcza liczymy na świeżą kursantką krew

Batalion Desantowy "WJGZ" melduje, że rozwiesił dwa plakaty na KP3. 

"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
mój zawisł na orientalistyce...
Choroba morska- mnie to nie rusza.
Doskonale, doskonale...
Dziękuję wszystkim zainteresowanym
.
Czekam na relacje reszty wesołej gromadki i zgłoszenia na wolontariat.

Dziękuję wszystkim zainteresowanym

Czekam na relacje reszty wesołej gromadki i zgłoszenia na wolontariat.
W ramach zachęcenia do przeglądu przesyłam fragment "świeżego" maila od głównego organizatora:
"(...)Zapraszam na główną część V Warszawskiego Przeglądu Filmów Górskich 10-14.XII. Kinoteka (PKiN).(...)
Oprócz naszych rodzimych górołazów (m.in. Kingi Baranowskiej, Leszka Cichego, Anny Czerwińskiej, Marcina Miotka ,Krzysztofa Wielickiego) będzie można wysłuchać prezentacji naszego specjalnego gościa z Kanady - Bernadetty McDonald o słoweńskim ekstremaliście - Tomaszu Humarze, który przed kilkoma tygodniami zginął w Himalajach."
A teraz z zupełnie innej beczki - kto na wolontariat jeszcze?
Mam informacje, że pojawia się Druhna B. , Mikołaj i "bliżej-niesprecyzowana-Dziewczyna".
Jeżeli kogoś pominąłem - dajcie znać !
Do obsadzenia jest głownie piątek, ale mocna ekipa przyda się również na pozostałe dni
Pozdrawiam!
"(...)Zapraszam na główną część V Warszawskiego Przeglądu Filmów Górskich 10-14.XII. Kinoteka (PKiN).(...)
Oprócz naszych rodzimych górołazów (m.in. Kingi Baranowskiej, Leszka Cichego, Anny Czerwińskiej, Marcina Miotka ,Krzysztofa Wielickiego) będzie można wysłuchać prezentacji naszego specjalnego gościa z Kanady - Bernadetty McDonald o słoweńskim ekstremaliście - Tomaszu Humarze, który przed kilkoma tygodniami zginął w Himalajach."
A teraz z zupełnie innej beczki - kto na wolontariat jeszcze?
Mam informacje, że pojawia się Druhna B. , Mikołaj i "bliżej-niesprecyzowana-Dziewczyna".
Jeżeli kogoś pominąłem - dajcie znać !
Do obsadzenia jest głownie piątek, ale mocna ekipa przyda się również na pozostałe dni

Pozdrawiam!
Witajcie!
Grafik osób, które zapisały się na wolontariat wygląda następująco
Czwartek: Adam Cieślik, Gosia Witczak,
Piątek: , Gosia Witczak, Kasia Brama, Maciek Weksej, Adam Cieślik
Sobota: Mirek Sidorowicz, Basia Skompska, Mikołaj Brzeziński,
Niedziela: Dorota Kowalska, Basia Skompska, Mikołaj Brzeziński
Jak widzicie sobota jest średnio obsadzona. Jeżeli ktoś jeszcze się nie zapisał, a chciałby przy festiwalu pomagać (sobota zwłaszcza) proszę o kontakt
mailowy (zesene@wp.pl) ,
telefoniczny 505 455 315 lub
gadu gadu 899792
Generalnie w czw i pt startujemy w granicach 17.30 - 18.00, w sobotę i niedzielę już od 13.30, Kinoteka, PKiN.
//Przez weekend Adama nie będzie, chętni niech po prostu przyjdą na Festiwal, wcześniej wpisując w tym wątku kiedy planują swoją obecność. (to ja, Tomek:)
Do zobaczenia!
Grafik osób, które zapisały się na wolontariat wygląda następująco
Czwartek: Adam Cieślik, Gosia Witczak,
Piątek: , Gosia Witczak, Kasia Brama, Maciek Weksej, Adam Cieślik
Sobota: Mirek Sidorowicz, Basia Skompska, Mikołaj Brzeziński,
Niedziela: Dorota Kowalska, Basia Skompska, Mikołaj Brzeziński
Jak widzicie sobota jest średnio obsadzona. Jeżeli ktoś jeszcze się nie zapisał, a chciałby przy festiwalu pomagać (sobota zwłaszcza) proszę o kontakt
mailowy (zesene@wp.pl) ,
telefoniczny 505 455 315 lub
gadu gadu 899792
Generalnie w czw i pt startujemy w granicach 17.30 - 18.00, w sobotę i niedzielę już od 13.30, Kinoteka, PKiN.
//Przez weekend Adama nie będzie, chętni niech po prostu przyjdą na Festiwal, wcześniej wpisując w tym wątku kiedy planują swoją obecność. (to ja, Tomek:)
Do zobaczenia!
Ostatnio zmieniony 2009-12-10, 16:17 przez YETI, łącznie zmieniany 1 raz.
W sobotę nie dam rady pomóc, ale wpadnę w piątek (chociaż nie jest to potrzebne
)

Azymucik
Wpadaj Aga, wpadaj
Doświadczona osoba zawsze się przyda

Doświadczona osoba zawsze się przyda

Pierwszy dzień za nami.
Trochę ruchu było, wzbogaciliśmy nieco klub, a i z Leszkiem Cichym i Krzysztofem Wielickim pogadać było fajnie
.
Drobna uwaga z mojej strony - jeżeli nie przychodzisz danego dnia, napisz o tym wcześniej.Unikniemy w ten sposób niepotrzebnego zamieszania...
Do obsadzenia jest jeszcze niedziela - zapraszam zainteresowanych
To tyle ogłoszeń parafialnych z mojej strony - do zobaczenia jutro.
Trochę ruchu było, wzbogaciliśmy nieco klub, a i z Leszkiem Cichym i Krzysztofem Wielickim pogadać było fajnie

Drobna uwaga z mojej strony - jeżeli nie przychodzisz danego dnia, napisz o tym wcześniej.Unikniemy w ten sposób niepotrzebnego zamieszania...
Do obsadzenia jest jeszcze niedziela - zapraszam zainteresowanych
To tyle ogłoszeń parafialnych z mojej strony - do zobaczenia jutro.
No i po kolejnym dniu, dzisiaj m.in. Anna Czerwińska (tym razem w innej kurtce) i film o wyprawie Toniego Kurza na północną ścianę Eigeru.
Jutro kolejne hiciory, poleca się obecność, pomocy nigdy za wiele.
Jutro kolejne hiciory, poleca się obecność, pomocy nigdy za wiele.

Naprawdę było warto:)
Film jeszcze mocniej przemówił od książki, szczególnie końcówka...
Jutro ma być Kamiński jak zapewne wiecie z programu:)
G.
Film jeszcze mocniej przemówił od książki, szczególnie końcówka...
Jutro ma być Kamiński jak zapewne wiecie z programu:)
G.
Choroba morska- mnie to nie rusza.
-
YETI będzie poza zasięgiem w weekend. Jeśli ktoś chce się skontaktować w sprawie przeglądu, to niech kontaktuje się ze mną, albo pisze na forum.
Kontakt do mnie:
mail maciek.weksej@gmail.com
tel. 796 935 735
Kontakt do mnie:
mail maciek.weksej@gmail.com
tel. 796 935 735
I po przeglądzie...
Przez te kilka dni zdołaliśmy wzbogacić kasę klubową o blisko 600zł, co jest rekordem w historii naszego współuczestnictwa w przeglądzie. Bądźcie z siebie dumni
.
Dziękuję wszystkim wolontariuszom za udział w zorganizowaniu i ogarnięciu całej imprezy. Szczególne podziękowania należą się Maćkowi za zastąpienie mnie na czas weekendowy, Druhnie B. Przyjacielowi ,Mirkowi (wolontariuszowi last minute
), Azymucikowi oraz wszystkim, którzy zechcieli poświęcić swój cenny czas na potrzeby przeglądu. Bez waszego udziału, nie osiągnęlibyśmy nic.
Pozdrawiam!
Adam
Przez te kilka dni zdołaliśmy wzbogacić kasę klubową o blisko 600zł, co jest rekordem w historii naszego współuczestnictwa w przeglądzie. Bądźcie z siebie dumni

Dziękuję wszystkim wolontariuszom za udział w zorganizowaniu i ogarnięciu całej imprezy. Szczególne podziękowania należą się Maćkowi za zastąpienie mnie na czas weekendowy, Druhnie B. Przyjacielowi ,Mirkowi (wolontariuszowi last minute

Pozdrawiam!
Adam