kursanckie przedstawienie wigilijne
kursanckie przedstawienie wigilijne
Drodzy Kursanci!!!
w związku, że zbliża się Wigilia klubowa i związane z nią przedstawienie kursanckiezapraszamy wszystkich Kursantów z głowami pełnymi pomysłów na spotkanie, na którym wstępnie przygotujemy takie przedstawienie
spotkanie odbędzie się
9.12 (środa) po wykładzie
w starym BUWie
Ostatnio zmieniony 2009-12-10, 19:59 przez meg, łącznie zmieniany 2 razy.
gosia staroń
-
Maćko Wećko
Re: kursanckie przedstawienie wigilijne
Może Gramofon?meg pisze:miejsce jeszcze do ustalenia, ale preferowany jest jakis pub blisko kampusu uw
wszelkie propozycje mile widziane
W Gramofonie jest dość ciasno, wiem bo wczoraj byłem ;P Osobiście optuję na Norą, jest przestronniejsza. Oczywiście pisząc tego posta wyrażam wolę uczestniczenia w przygotowaniach tego "szoł".
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
-
Ofca
A ja mam w dniu wigilii laboratorium z wybuchów do późna i nie będę mogła być 
Tak przy okazji, Druhno B., wszystkiego najlepszego w dniu imienin
Tak przy okazji, Druhno B., wszystkiego najlepszego w dniu imienin
Ja póki co nie znam ani gramofonu ani nory więc nie moge sie wypowiedzieć, zdaję się na Was. Zastanawiam się tylko czy za dużego zamieszania nie narobimy w gramofonie skoro tam odbywają się co środowe spotkania skg.
Tak czy inaczej liczymy na wsparcie w przygotowywaniu przedstawienia pomimo braku możliwości uczestniczenia w wigilii. Poza tym będzie to też kolejna możliwość lepszej integracji kursantów ;]Ofca pisze:A ja mam w dniu wigilii laboratorium z wybuchów do późna i nie będę mogła być![]()
gosia staroń
- Basia Skompska
Asia, szkoda, że Cię nie będzie na przedstawieniu. Moglibyśmy zrobić jakieś widowisko pirotechniczne...Ofca pisze:A ja mam w dniu wigilii laboratorium z wybuchów do późna i nie będę mogła być![]()
A jeśli chodzi o miejsce przygotowań, to albo pójdziemy do któregoś z tych dwóch pubów ( choć rzeczywiście może być głośno i ciasno) albo usiądziemy pod salą wykładową...
Nie żebym chciał się wtrącać w nieswoje sprawy.
Jednak kilka lat obserwacji i doświadczeń mówi mi, że będzie Wam potrzebne ciche przestronne miejsce. I tak będziecie się przekrzykiwać, a co dopiero jak będzie trzeba przekrzyczeć muzykę. Gramofon to w przedbiegach odpada, bo mały, a poza tym my nie możemy być świadkami waszych przygotowań. Polecam jakiś szeroki korytarz, byście potem pełni zapału i energii zasiedli z nami do konsumpcji.
Jednak kilka lat obserwacji i doświadczeń mówi mi, że będzie Wam potrzebne ciche przestronne miejsce. I tak będziecie się przekrzykiwać, a co dopiero jak będzie trzeba przekrzyczeć muzykę. Gramofon to w przedbiegach odpada, bo mały, a poza tym my nie możemy być świadkami waszych przygotowań. Polecam jakiś szeroki korytarz, byście potem pełni zapału i energii zasiedli z nami do konsumpcji.
Kto nie ma brzucha ten kiepsko
A góry to do niczego są.
A góry to do niczego są.
- Basia Skompska
słuchajcie, myślę, że najlepiej będzie się udać jutro po wykładzie do Starego BUW-u. Jest tam sporo miejsca, można usiąść, jest ciszej niż w pubie a wygodniej niż na korytarzu w budynku samorządu...
Do jutra!
Do jutra!
-
Mikołaj Brzeziński
Ja za Druchną to i w ogień, a co dopiero do starego BUWu 
Ale w Starym BUW-ie nie mają piwa... 
A na poważnie - Stary BUW nie jest zły, ale czy będzie otwarty w godzinach nam potrzebnych?
A na poważnie - Stary BUW nie jest zły, ale czy będzie otwarty w godzinach nam potrzebnych?
"W takim razie proszę mi oddać moją należność."
-
Maćko Wećko
Mi to się akurat stary BUW kojarzy z przygotowaniami do autokarówki im. Kononowicza; mam tylko nadzieję, że przedstawienie nie podzieli jej losu
. Jak dla mnie to miejsce ma jakąś magiczną aurę... ;]
-
Gość
Dziś stary BUW powinien być długo czynny, bo o 20:30 są slajdy.
czyli ustalone. Widzimy się w starym buwie po egzaminie i spotkaniach przedkursówkowych. Do zobaczenia 
gosia staroń
- Basia Skompska
Jutro wieczorem lub w sobotę rano otrzymacie maila z naszymi wczorajszymi ustaleniami w kwestii przedstawienia. Bądźcie więc czujni! 
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
-
Maćko Wećko
Jeśli jeszcze ktoś nie dostał maila z invitem do grupy, proszę o kontakt!
maciek.weksej@gmail.com
maciek.weksej@gmail.com