narciarska niedziela
narciarska niedziela
Z cyklu: "kolejny cykl jednorazowego wydarzenia" zaprasza się na
narciarską niedzielę
czyli szusując, suwając i człapiąc po Kabackim Lesie na nartach biegowych
Warto przynieść własny sprzęt, ale bezsprzętowcy też mają dobrze- w miejscowym Parku Kultury w Powsinie funkcjonuje wypożyczalnia sprzętu- cały komplet na dwie godziny to wydatek 5 zł (konieczność posiadania dowodu tożsamości oraz wspomnianych 5 zł, lub wielokrotności)
start- niedziela, 18 stycznia 2009 godz. 10:00, Park Kultury w Powsinie, spotkanie pod wypożyczalnią sprzętu narciarskiego. Szacowany czas białego szlaeństwa- ok 3 godz. Dojazd do Parku- z centrum autobusem 519, albo metrem do stacji Kabaty, a potem kawał na piechotę. Chętnych proszę o uprzedzający kontakt.
Paweł Marciniak
502 852 445
pawel.marciniak (at) skg.uw.edu.pl
narciarską niedzielę
czyli szusując, suwając i człapiąc po Kabackim Lesie na nartach biegowych
Warto przynieść własny sprzęt, ale bezsprzętowcy też mają dobrze- w miejscowym Parku Kultury w Powsinie funkcjonuje wypożyczalnia sprzętu- cały komplet na dwie godziny to wydatek 5 zł (konieczność posiadania dowodu tożsamości oraz wspomnianych 5 zł, lub wielokrotności)
start- niedziela, 18 stycznia 2009 godz. 10:00, Park Kultury w Powsinie, spotkanie pod wypożyczalnią sprzętu narciarskiego. Szacowany czas białego szlaeństwa- ok 3 godz. Dojazd do Parku- z centrum autobusem 519, albo metrem do stacji Kabaty, a potem kawał na piechotę. Chętnych proszę o uprzedzający kontakt.
Paweł Marciniak
502 852 445
pawel.marciniak (at) skg.uw.edu.pl
Re: narciarska niedziela
Mam nadzieję, że tym razem nie planujesz wracać z wycieczki na piechotę i nie będziesz znów po dołach jeździł
Jestem na 100%
Jestem na 100%
zamiaru takowego nigdy nie miałem, to raczej życie brutalnie weryfikuje nasze zamiary 
Super sprawa by była:D mimo że nigdy nie jeździłem na biegówkach to chciałbym się nauczyć:D tylko czy śnieg wytrzyma do niedzieli? nie jest to wcale takie pewne niestety... chociaż po sprawdzeniu prognoz jest szansa
tylko ten śnieg taki nienajlepszej jakości... tak mi sie wydaje... jakby nie dało rady to zawsze można iść na łyżwy

pozdrawiam
pozdrawiam
"...pod górę tam gdzie wieje wiatr
Niech prowadzą moje marzenia"
Niech prowadzą moje marzenia"
Hej, nie mam co prawda czasu w weekend na długie brykanie na biegówkach, ale co powiecie na to, żebym złapała Was gdzieś w lesie z termosem ciepłej herbatki
? W końcu jak już szalejcie pod moim domem to aż głupio się nie przywitać...
Azymucik
-
Gość
Może się uda. Do konca tygodnia ma być w dzień ok. zera, w nocy mróz, jest szansa, że w czwartek i piątek dosypie trochę śniegu. Warto spróbować, bo w przyszłym tygodniu może nadejść odwilż.dela pisze:czy śnieg wytrzyma do niedzieli? nie jest to wcale takie pewne niestety... chociaż po sprawdzeniu prognoz jest szansa![]()
Szczęśliwie odwilż dotyczyć będzie zapewne głównie nizin, więc następne nartki już w górach 
Póki co aura jest wyśmienita- okolice 0 w dzień i mróż w nocy oznacza szybki, nielepiący się śnieg, i takie mam aktualności śniegowe z wtorku. Byle go tylko go nie ubyło za bardzo.
Aga- biegówki nie są takie trudne, a skoro masz Powsin pod domem- aż grzech nie wypożyczyć sprzętu choćby raz i nie spróbować, to kosztuje mniej niż jedno piwo! ale na herbatkę oczywiście reflektujemy
Aga- biegówki nie są takie trudne, a skoro masz Powsin pod domem- aż grzech nie wypożyczyć sprzętu choćby raz i nie spróbować, to kosztuje mniej niż jedno piwo! ale na herbatkę oczywiście reflektujemy
Halo, nie zapominaj, że w Jamnej jednak raz narty uruchomiliśmy! Wolę robić za zaplecze techniczne w obliczu przedsesyjnej-rzeźni-na-uczelni. Będę Was łapać 
Azymucik
Wszystko wskazuje na to że i ja mogę zapowiedzieć swoją obecność, i to z siostrą i bratem 
UWAGA!!!
osoby nie posiadające własnego sprzętu proszone są o przyjście 10 minut wcześniej- dobór zajmuje trochę czasu, a i warto być wcześniej, bo wtedy wybór jest większy.
Dla wszelakich podróżnych: najwygodniej jest dojechać autobusem 519- odjazd z
Centrum o 9:14,
Metra Politechnika o 9:18
późniejszy kurs jest za późno
osoby nie posiadające własnego sprzętu proszone są o przyjście 10 minut wcześniej- dobór zajmuje trochę czasu, a i warto być wcześniej, bo wtedy wybór jest większy.
Dla wszelakich podróżnych: najwygodniej jest dojechać autobusem 519- odjazd z
Centrum o 9:14,
Metra Politechnika o 9:18
późniejszy kurs jest za późno