Kursówka 27/28 XI
Re: Kursówka 27/28 XI
Powinnaś była dostać e-maila z informacjami. Zgłoś się do Ewy Janczarek jeśli nie masz go na skrzynce.
Hmm, co ciekawe, nie ma Cie na liscie, takze pewnie jakiś chochlik się mógł wkraść. Dogadaj się z Ewą zatem, ale pewnie będziesz w drugiej grupie, bo tu po redukcji mamy 9 osób, a w pierwszej 11 jak patrze.
Meandor
Z tego, co widziałam, to jesteś w 1 grupie
no chyba, że źle widziałam 

Gosiu, jesteś w pierwszej grupie i na liście jesteś zaznaczona jako osoba odpowiedzialna za apteczkę. Powinnaś była dostać maila, bo na liście adresowej jest ten sam mail, z którego sama nam wysyłałaś informację o kursówce z 11 listopadagosia bartnicka pisze:Przepraszam ale w takim razie jestem słabo zorientowana, do której w takim razie grupy należe?był jakiś podział w ogóle?bo przydałoby sie w sumie wiedziec
a slyszalam,ze podobno Cie w Katowicach naprawili ;p
Uwaga ludzie z grupy drugiej,
za których dojazd jestem odpowiedzialna :
przypomniam, ze na jutro przynosimy 69zł na bilety
( jesli ktos nie sprawdzal maila ).
Pozdrawiam!
za których dojazd jestem odpowiedzialna :
przypomniam, ze na jutro przynosimy 69zł na bilety

( jesli ktos nie sprawdzal maila ).
Pozdrawiam!
See, I can not be forsaken
because I'm not the only one.
Czołem, zamieszczam jadłospis dla grupy II
Olga Nowaczyńska, 1 chleb, 5 sosów w proszku, kabanosy (mała paczka po 6 sztuk)
2. Joanna Lasota - 2X pasztet, 1 chleb, różnego rodzaju słodkości wedle uznania do podziału grupowego (6-7zł)
3. Karolina Mojeścik - ser żółty (20plasterów), 1 chleb, różnego rodzaju słodkości wedle uznania do podziału grupowego (6-7zł)
4. Witold Żebrowski - ser żółty (20plasterów), 1 chleb, kabanosy (mała paczka po 6 sztuk)
5. Michał Kaźmierowski – ketchup (najtańszy, najmniejszy 300g), 1 plusz, różnego rodzaju słodkości wedle uznania do podziału grupowego (6-7zł)
6. Maja Stelmach - 2xpasztet, 1 chleb, kabanosy (mała paczka po 6 sztuk)
7. Adam Luchciński – kabanosy (mała paczka po 6 sztuk), przyprawy (sól, pieprz, czosnek granulowany, bazylia), 2X pasztet, 1 plusz
8. Paweł Luchciński – 1kg kiełbasy, herbata 50 torebeczek, paprykarz i konserwa
9. Sylwia Kowalska - 8X serek topiony, 1 chleb, różnego rodzaju słodkości wedle uznania do podziału grupowego (6-7zł)
10. Przewodnik – 1kg kiełbasy, , o,5 kg kiełbasy krakowskiej na kanapki
+ to co każdy powinien mieć ze sobą::
kanapki dla siebie na śniadanie
2 tabliczki czekolady
półtora litra wody w butelce
1 torebka białego ryżu
1-2 zupek chińskich( nieobowiązkowe, dla chętnych)
Olga Nowaczyńska, 1 chleb, 5 sosów w proszku, kabanosy (mała paczka po 6 sztuk)
2. Joanna Lasota - 2X pasztet, 1 chleb, różnego rodzaju słodkości wedle uznania do podziału grupowego (6-7zł)
3. Karolina Mojeścik - ser żółty (20plasterów), 1 chleb, różnego rodzaju słodkości wedle uznania do podziału grupowego (6-7zł)
4. Witold Żebrowski - ser żółty (20plasterów), 1 chleb, kabanosy (mała paczka po 6 sztuk)
5. Michał Kaźmierowski – ketchup (najtańszy, najmniejszy 300g), 1 plusz, różnego rodzaju słodkości wedle uznania do podziału grupowego (6-7zł)
6. Maja Stelmach - 2xpasztet, 1 chleb, kabanosy (mała paczka po 6 sztuk)
7. Adam Luchciński – kabanosy (mała paczka po 6 sztuk), przyprawy (sól, pieprz, czosnek granulowany, bazylia), 2X pasztet, 1 plusz
8. Paweł Luchciński – 1kg kiełbasy, herbata 50 torebeczek, paprykarz i konserwa
9. Sylwia Kowalska - 8X serek topiony, 1 chleb, różnego rodzaju słodkości wedle uznania do podziału grupowego (6-7zł)
10. Przewodnik – 1kg kiełbasy, , o,5 kg kiełbasy krakowskiej na kanapki
+ to co każdy powinien mieć ze sobą::
kanapki dla siebie na śniadanie
2 tabliczki czekolady
półtora litra wody w butelce
1 torebka białego ryżu
1-2 zupek chińskich( nieobowiązkowe, dla chętnych)
Jadłospis dla grupy 1!!!!!!
1. Cezary Bartosiak - ryż(torebka 100g), 2 sosy czerwone(takie w torebkach do rozrobienia), herbata owocowa 2 razy po 20 torebek, sól, cukier
2. Monika Stasieło - ryż(torebka 100g), 2 sosy czerwone(w torebkach do rozrobienia), herbata czarna 40 torebek, warzywa suszone- 1 paczka
3. Rafał Olszewski-ryż(torebka 100g), 2 sosy czerwone(w torebkach do rozrobienia), 1 feta, przyprawy (zioła prowansalskie, pieprz, słodka papryka, oregano)
4. Magdalena Rokicka - ryż(torebka 100g), kukurydza(puszka), 2 razy pasztet( w lekkich opakowaniach ok. 350g), ser żółty (ok 400g, najlepiej pokrojonego już na plasterki)
5. Maciej Warchałowski-ryż(torebka 100g), kukurydza(puszka), 2 razy serek do smarowania,1 feta, 1 papryka,
6. Monika Ołów - ryż(torebka 100g), chleb biały krojony (ok.500g),dżem,1 feta, 2 razy pasztet( w lekkich opakowaniach ok. 350g), 1 ogórek
7.Tomasz Bronisz-ryż(torebka 100g),0,6 kg kiełbasy do obiadu (dobrej), kukurydza(puszka), 2 razy serek topiony do smarowania
8. Gosia Bartnicka - ryż(torebka 100g), chleb biały krojony (ok.500g), 0.6 kg kiełbasy do obiadu (dobrej), 1 papryka
9. Marysia Biardzka - ryż(torebka 100g), chleb biały krojony (ok.500g), wędlina krojona na kanapki pakowana hermetycznie, 1 ogórek
10 Tomasz Wolszczak - ryż(torebka 100g), chleb biały krojony (ok.500g), wędlina krojona na kanapki pakowana hermetycznie, 1 papryka
11 Ewa Janczarek-ryż(torebka 100g), chleb biały krojony (ok.500g),2 razy pasztet( w lekkich opakowaniach ok. 350g), ketchup, 1 feta, herbata czarna 20 torebek
UWAGA!!! Osoby z listy z numerami nieparzystymi zabierają dodatkowo bakalie//owoce suszone w ilości ok 200g, a osoby z listy z numerami parzystymi zabierają kabanosy- ok. 200g!!!!
Pozostałe produkty:
-zabieramy ze sobą kanapki (na podróż+ KONIECZNIE!!! dodatkowe na śniadanie w sobotę!!!)
-woda- obowiązkowo!! 1.5 do 3 litrów, w zależności od potrzeb; dodatkowo można wziąć małą butelkę (0.5l) na uzupełnianie pragnienia na bieżąco
- czekolady (myślę, że 1 wystarczy)
-batony (wg uznania)
- zupka chińska // gorący kubek
- kisiel
- kawa(jeśli ktoś potrzebuje)
- tabletki musujące, aby "spienić wodę"
Jeszcze jeśli chodzi o ryż, to jak ktoś uważa, że tyle jest za mało// ma większe potrzeby, może wziąć więcej
, no i termosy. Ale to już na spotkaniu 5 osób(chyba) powiedziało, że weźmie.
Na liście nie ma Kasi, która na początku była w grupie 1 ale jest już w 2, tak?
2. Monika Stasieło - ryż(torebka 100g), 2 sosy czerwone(w torebkach do rozrobienia), herbata czarna 40 torebek, warzywa suszone- 1 paczka
3. Rafał Olszewski-ryż(torebka 100g), 2 sosy czerwone(w torebkach do rozrobienia), 1 feta, przyprawy (zioła prowansalskie, pieprz, słodka papryka, oregano)
4. Magdalena Rokicka - ryż(torebka 100g), kukurydza(puszka), 2 razy pasztet( w lekkich opakowaniach ok. 350g), ser żółty (ok 400g, najlepiej pokrojonego już na plasterki)
5. Maciej Warchałowski-ryż(torebka 100g), kukurydza(puszka), 2 razy serek do smarowania,1 feta, 1 papryka,
6. Monika Ołów - ryż(torebka 100g), chleb biały krojony (ok.500g),dżem,1 feta, 2 razy pasztet( w lekkich opakowaniach ok. 350g), 1 ogórek
7.Tomasz Bronisz-ryż(torebka 100g),0,6 kg kiełbasy do obiadu (dobrej), kukurydza(puszka), 2 razy serek topiony do smarowania
8. Gosia Bartnicka - ryż(torebka 100g), chleb biały krojony (ok.500g), 0.6 kg kiełbasy do obiadu (dobrej), 1 papryka
9. Marysia Biardzka - ryż(torebka 100g), chleb biały krojony (ok.500g), wędlina krojona na kanapki pakowana hermetycznie, 1 ogórek
10 Tomasz Wolszczak - ryż(torebka 100g), chleb biały krojony (ok.500g), wędlina krojona na kanapki pakowana hermetycznie, 1 papryka
11 Ewa Janczarek-ryż(torebka 100g), chleb biały krojony (ok.500g),2 razy pasztet( w lekkich opakowaniach ok. 350g), ketchup, 1 feta, herbata czarna 20 torebek
UWAGA!!! Osoby z listy z numerami nieparzystymi zabierają dodatkowo bakalie//owoce suszone w ilości ok 200g, a osoby z listy z numerami parzystymi zabierają kabanosy- ok. 200g!!!!
Pozostałe produkty:
-zabieramy ze sobą kanapki (na podróż+ KONIECZNIE!!! dodatkowe na śniadanie w sobotę!!!)
-woda- obowiązkowo!! 1.5 do 3 litrów, w zależności od potrzeb; dodatkowo można wziąć małą butelkę (0.5l) na uzupełnianie pragnienia na bieżąco
- czekolady (myślę, że 1 wystarczy)
-batony (wg uznania)
- zupka chińska // gorący kubek
- kisiel
- kawa(jeśli ktoś potrzebuje)
- tabletki musujące, aby "spienić wodę"
Jeszcze jeśli chodzi o ryż, to jak ktoś uważa, że tyle jest za mało// ma większe potrzeby, może wziąć więcej

Na liście nie ma Kasi, która na początku była w grupie 1 ale jest już w 2, tak?
Jutro policze i skomentuje, ale na raze mam jedna ZASADNICZA watpliwosc: wydaje mi sie, ze jedzie nas 11 osob, nie 10. Na pewno kompletna lista do ubezpieczenia liczyla 22 osoby, czyli 2x11. Kogo pominieto? Domniemywam, ze ten "przewodnik" to ja.Prodgy pisze:Czołem, zamieszczam jadłospis dla grupy II
W.
Ostatnio zmieniony 2010-11-25, 01:08 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
Brakuje Kasi Lipińskiej!!!! Była w 1gr, nawet uwzględniliśmy ją przy układaniu jadłospisu. Jednak dziś na spotkaniu przeszła do 2grupy(ktoś zrezygnował z wyjazdu, a byl w gr 2, więc kotos z 1 musiał przejść- padło na Kasię)i wykreśliłam ją z listy "produktowej' ;P
Wycofał się Michał Górski, choć figuruję on na liści mailingowej
To co mam zabrać? W piątek nie będę miała czasu zrobić zakupów, dlatego proszę o możliwie szybką odpowiedź.
Pozdrawiam
Kasia
Pozdrawiam
Kasia
Czytam ten nasz jadłospis, i się tak zastanawiam, co to znaczy mała paczka kabanosów?? Ile to gramów? Dlaczego do naszego obiadku nie ma żadnych warzyw? I do kanapek też? Po co nam aż 2 kg kiełbasy? Na mojej poprzedniej kursówce było 1,2 kg i w zupełności wystarczyło na podobną liczbę osób.
Pozdrawiam
Kasia
Pozdrawiam
Kasia
UWAGA, INFORMACJE PRZEWOZOWE 
1. DO
Spotykamy się 23.30 na dworcu PKP Warszawa Wschodnia i jedziemy bezposrednio na miejsce
Miejsce spotkania, to przestrzeń / przejście między peronami
2. Z
Z powrotem natomiast łapiemy pociąg i jak się uda, to będziemy w Warszawie centralnej o 03:39

1. DO
Spotykamy się 23.30 na dworcu PKP Warszawa Wschodnia i jedziemy bezposrednio na miejsce

Miejsce spotkania, to przestrzeń / przejście między peronami

2. Z
Z powrotem natomiast łapiemy pociąg i jak się uda, to będziemy w Warszawie centralnej o 03:39

See, I can not be forsaken